Kinek adnád a házat ha választani kellene?
Van három testvér. 2 fiú és egy lány.
A legidősebb fiúnak van egy gyereke, a feleségétől elvált. Sajnos elég rossz élet utat választott magának. Nem nagyon dolgozik, szülők fizetnek sok esetben neki mindent még mindig. Hazudik, drogozik.Saját lakása nincs, 2 szobás albérletben él.
A középső fiúnak van 2 gyereke, felesége egy saját 2 szobás lakása, még egy kevés hitel van rajta. Dolgoznak mind a ketten, nem élnek rosszul de kinőtték a lakást és nincs lehetőségük nagyobbat venni.
A legkisebb lány, van férje 2 gyereke. A férje örökölt egy 4 szobás házat amit hitelből felújítottak, illetve a férj testvérét kifizették.
Dolgoznak mind a ketten, nem élnek rosszul.
Viszont a felújítás már nem most volt, évekkel ezelőtt és szükséges lenne. Pluszban a gyerekek taníttatása aktuálissá válik. Viszont hitelt nem szeretnének felvenni, pénzre lenne szükség, így eladná a házat valószínűleg.
A ház egy 3 szobás, nagy nappalis ingatlan.
Felújított, gondozott kerttel.
Mit nem értesz kérdező azon hogy itt nem kiviteleznének a gyerekekkel, mindenki egyenlő arányban kapna?
Ha ez nálunk lenne és az egyik testvérem csak úgy kapna egy lakást, akkor megszakítanám anyánkkal a kapcsolatot
A szülő vagyok.
Nagy nekem már, egyedül vagyok.
Nem akarom szét osztani. Egész életemben ezt csináltam.
Most másképp akarom.
Ezért a kérdésre szeretnék választ kapni, nem arra, hogy osszam szét.
Jogos, amit a 17-es ír. Ha engem az anyám minden ok nélkül kisemmizne, hát legalábbis meggondolnám, hogy tartsam-e vele a kapcsolatot.
Szóval válassz, hogy melyik kettőt nem csíped annyira, és melyik kettőnek a gyerekeit szeretnéd örökre elfelejteni.
Első sorban ha ténleg te vagy a szülő elég undorító lehetsz hogy ilyen megfordulod a fejedben,hogy kivételt teszel....
Másodrészt szerintem meg hazudsz mer a kédésben azt írod hogy a az első gyereknek a "szülők fizetnek...",szóval többesszám,most meg hogy egyedül vagy és kinőtted...szerintem kamu és a középső gyerek vagy és elvárod a házat...tök mindegyis undoritó bármelyik is vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!