Idősebb családtagjaitoknak milyen jó "beszólásaik" vannak?
Figyelt kérdés
Nekem pl. nagypapám mondja az ónos esőre,hogy ólmos, a markáns hideg szerinte márkás, Zuschlag Tusják, a Tesco pedig Tecso.Tudnátok ilyeneket mondani?2010. nov. 4. 12:04
31/37 anonim válasza:
Bár nem vagyok idős de mióta beszélni tanuló gyerkőcöm van mindig mikor káromkodnom kell a sündisznókat szidom.
pl: Óh, hogy hogy ülne sünibe a feneke! vagy Süni kapja be a ball bokád! :D csúnyábbat nem merek
32/37 anonim válasza:
Nagyapám nagy forma, állandóan énekel. Néhány "dal":
-Ó anyám, sz.ros a gatyám.
-Tiszta szar a Csövi füle, megdöglött a fülemüle.(Csövinek hívja a kutyánkat, aki amúgy Szuzi xD)
Meg ilyenek, totál spontán egyszercsak elkezd énekelni. xD A kedvencem, hogy a másik kutyánknak Lili a neve, ő meg Fitymának hívja xDDD
Dédnagyanyám meg nem mond, hanem tesz érdekes dolgokat, de az undorító. Rossz kategória xD
33/37 anonim válasza:
Apám a sótlannak sajtalant mond, nem értem én se , hogy miért, jah és a magasnak magost. :D
34/37 anonim válasza:
a ng=agyanayam olyanokat szokott karomkodni, mint pl, a k.urvak vere folyna el patakokban
35/37 anonim válasza:
Ketchup: kecsati
Lekvár: légvár
muffin: muffing
36/37 anonim válasza:
nekem nem rokonom a sulimba lévő bűfésember , ben volt a suli irodájába mikor beiratkoztam ott volt a két titkár és az öreg ( kb 70/f ) meg olyanokat beszéltt ott előttük h szó szerint ezeket mondta h " igy kell felálitani a faszt, meg mindenkit meg kell baszni meg ilyenek XD a titkár meg ugy szidta őt meg ki akarta küldeni lol XD XD
37/37 anonim válasza:
Mamám és Papám elmentek tv-t venni. Már otthon kinéztek egy LG-t. Kérdezi az eladó: Miben segíthetek? Erre mamám: Egy Erzsi tv-t szeretnénk. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!