Mit tennétek? Adott egy 20 éve házasságban lévő pár, 3 kiskorú gyermekkel. Feleség december óta furán érzi magát, érzi, hogy valami nem oké.
Ne legyél buta, még saját magadnak sem akarod bevallani, hogy téged bizony rendszeresen megcsal a férjed, aki mellesleg egy drogfüggő.
Egyszerű a képlet, mindenki érti, csak te nem akarod érteni.
Nem szeret téged ez az ember, mást szeret, de így nagyon kényelmes neki a helyzet. Te meg szenvedsz, de nem mersz lépni. Pedig érdemes lenne mielőbb elválni tőle.
"Amikor felmerül ultimátumként hogy akkor vagy ő vagy én, a férj nem a feleségét választja."
Nem téged választ.... magyarul: te nem kellesz neki és csak te ragaszkodsz még hozzá, de ő már menne.
"mert sarokba van szorítva, és ilyet nem lehet tenni, hogy megszabja a feleség, hogy kivel barátkozhat."
Rád hárítja a felelősséget és mindenért téged tesz hibássá, szerinte te tehetsz mindenről és bűntudatot éltet benned....
Ne hagyd, hogy hlyének nézzenek!
Ez a történet kísértetiesen hasonlít arra, amikor a Férj oda-vissza van a buszon utazó nőért: csak vele akar utazni, csak róla áradozik..Ott sem történik megcsalás. 🤦
Véletlen lenne? Két ilyen naiv személy, ilyen rövid időn belül.
Férjem is így lépett le. Miután órákra eltűnt rendszeresen, füvezett meg mit tudom én(de ilyen napi szinten, mindenre alkalmatlan volt). Mondtam, hogy na most döntsd el, de végleg, hogy megoldjuk, kijössz ebből, olyan leszel mint régen, vagy pakolok.
Válasz:akkor menjek, de nem azért, mert ne tudna leállni, hanem őt ne zsarolja senki, nem vagyok elég támogató, önző a hozzáálásom. (Az nem önző, hogy két gyerek mellett ilyen életmódot folytatott hónapokig).
Kérdező, remélem, érted a párhuzamot. A nőt választaná ha választania kell, csak gyáva kimondani, sajnálom.
Persze hogy téged választ. Főzöl, mosol, takarítasz, gyereket nevelsz. Ő meg eljár bulikázni.
Milyen príma lehet már az egójának, hogy két nője van.
Mi újság, kérdező? Látod, hogy itt majdnem 30-an ugyanúgy látjuk a helyzeted?
Ha nem válsz el, el fogja adni a házat is, hogy drogot vegyen rá, mert a függőség ilyen. Ne várd ezt meg, mert hajléktalan szállóra kerülsz, a gyerekeid meg nevelőszülőkhöz. Inkább még időben válj el és osztozzatok, ne kerüljetek az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!