Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szeretné ha megműttet...

A férjem szeretné ha megműttetném a mellemet, mivel szoptatás után eléggé megereszkedett. Szerintetek belemenjek miatta? Nem akarom, hogy kevésbé vonzódjon hozzám.

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 18:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
11%

Érdekes, mindenki aki azt írta, hogy megcsináltatná le lett pontozva, aki nem az meg fel :P

Itt nincs helyes meg helytelen válasz, mindenki úgy vélekedik erről a témáról ahogy akar.

Egyébként +1 szavazat a műtétre, ha van rá fedezetetek.

2010. nov. 4. 12:19
 32/36 anonim ***** válasza:
30%

A véleményünket kérdezték "kedves" lepontozó

Lehet lepontozni:

IGEN MEGCSINÁLTATNÁM!!!!!

És én most mindenkit felpontozok akit lepontoztatok!!!!

2010. nov. 4. 12:52
 33/36 anonim ***** válasza:

Végigolvasva a válaszokat, egyetlen becsülendő van mind közül, az a molett hölgy, aki felvállalja magát úgy, ahogy van..( asszem 20:08-as)

Szerintem is meg kéne becsülni, amink van, főként az egészséget.

Azon nem gondolkoztatok, hogy a mellkorrekcióval az emlőrák esélye is nagyobb?!Főleg az olyannak, ahol a családban is volt rá példa, mert a hajlam, így benne is benne lehet.Én speciel ezért se csináltatnám meg, mert a családunkban két ember is átesett már rajta, hál' Istennek, szerencsésen túlélték, de: amit művelt velük, a külsejükkel a kemó, + ugyebár az egyik nénémnek mindkét mellét levették ( vannak helyette sajnos a szó valódi értelmében vett mű-mellei), hónapokig gyógyszeres kezelés kellett nekik, ami által híztak is kicsit, mert a hormonjaikat kellett rendbetenni ugyebár...szóval ilyenken is el kéne néhanapján gondolkodni, nem csak beleugrani mindenbe, mert az OLYAN TRENDI.

Az én párom inkább elfogad a "dohányzacskóimmal" egyetemben ( szóval nekem is voltak régebben szebbek, jobbak, rugalmasabbak), mert van olyan civilizált ( szerintem ez itt kezdődik) és SZERET annyira, hogy elfogadja a tényt, hogy az egészség a legfontosabb és a gyermekemnek is még jó darabig szüksége lesz rám..

De hogy a kérdésre is válaszoljak: gondold át, mi a fontosabb számodra, kérdező, és azt lépd meg.

2010. nov. 4. 15:42
 34/36 anonim ***** válasza:
48%

Én nem azért csináltatnám meg,mert pl egy CKM-ben szereplő modell lányra szeretnék hasonlítani.Tisztában agyok azzal,hogy tetszek a páromnak és nem nagyképűségből,de még jó pár férfinak.

Mégis tudom,nem vagyok tökéletes van nálam sok ezer szebb és jobb nő.

Ahogy írta az egyik válaszoló én is a tökéletességre törekszem,akkoris,ha tudom sosem éremel azt.Természetesen sok-sok ezerszer fontosabb dolog van a világon a külsőnél és egy jó kapcsolathoz az is kell,hogy lelkileg egymásra hangolódjatok,megértsétek,szeressétek a másikat.

De mégis ha egyszer rámun majd a párom én elmondhatom magamról,hogy nem azért mert elhanyagoltam magam külsőleg mert én minden tőlem telhetőt megtettem.

Lehet most nagyon szemétnek fogtok tartani,de a duci lánnyal nem értek egyet.

Lehet most még vele van a szerelme és lehet nem is fogja elhagyni soha,de azt nem tudhatja,hogy nem-e vágyik egy szebb nőre.Biztosan szeret és elfogad így téged,de nem hinném,hogy tiltakozna ha kicsit tennél a külsődért.

Lehet a szeretet tart össze titeket,ami szép dolog,de azért a szenvedélyt sem szabad elhanyagolni.

Persze ez már más téma.

Szóval nem csodálkozom,hogy annyi nőt megcsal a párja mert úgy gondolják,ha már megszereztem minden oké.

Pedig egy férfit meg is kell tartani és ez az igazán nehéz dolog.

Szóval azt sem gondolnám,hogy csakis a saját nézeteidre támaszkodj kedves kérdező.

Igenis jó ha tetszel a férjednek és ha felemlítette alószinüleg zavarja is a dolog.

Abban egyet értek,hogy akkor viszont Ő is tegyen érted,járjon el kondizni ha pocakos stb.

Mert az úgy nem járja,hogy Ő csak ugy van,Te meg legyél tökéletes:)

Ha az én párom mondaná ezt évek múlva elősszöris nagyon a szivemre venném,de másodsorban hálás lennék az őszinteségéért,hogy elmondta nem tetszik neki és szeretné ha változtatnék rajta,mert éppenséggel kereshetett vlna mást is akinek még mindíg feszes cickói vannak.

Ennyit akartam,jöhet a lepontozás:))

2010. nov. 4. 18:15
 35/36 anonim ***** válasza:

Amiről Te írsz kedves Lin, az az ideig - óráig szóló megcsalásra érvényes.Kösz az olyan férfiembert, aki a jobb cicik végett keres mást.Ez is csak a nagy , fejlett nyugati kultúrában van így, ez a mell-kultusz.

Más kulturáltabb népeknél ( ezt én szó szerint értem, ahol a nőnek igenis van értéke, csak nem ebből a szemszögből megközelítve, ahogy minket értékel a férfitársadalom ) más-más testrész számít szexinek, értékesnek.Lásd: arab kultúra - arc + a kézfej is; japán - tarkó; indiai - lábszár; eszkimók - orr stb.

Nem véletlenül nem pucérkodnak az említett népek lányai, női, mert jól tudják, hogy a több a kevesebb.

Szóval én valahol szánalmasnak tartom ezt a testi megközelítést a mellek körül, nagyon sok népcsoport ( vagy ha úgy tetszik rassz ) génjeiben benne van, hogy alapból nem tudnak nagy cicit növeszteni a nők ( lásd: ázsiaiak), míg másokéban az, hogy hatalmas mellekkel áldja meg őket a jóisten, ha tetszik, ha nem (pl: négerek).

Szerintem kellő raffináltság és eszesség is kell egy nőben ahhoz lenni, hogy megtartsa maga mellett a férfit, nem elég csak szépnek lenni.

Aki akar, privátba átjöhet, itt senkinek nem írok érveket - ellenérveket.

2010. nov. 4. 18:58
 36/36 anonim ***** válasza:

Igen,persze mint írtam is még ezernyi fontosabb dolog an a világon,de azért én azt is fontosnak tartom,hogy kívánjon a párom.

De nem vitatom a nézeteid,mások vagyunk,máshogy látjuk a dolgokat:)

2010. nov. 4. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!