Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szeretné ha megműttet...

A férjem szeretné ha megműttetném a mellemet, mivel szoptatás után eléggé megereszkedett. Szerintetek belemenjek miatta? Nem akarom, hogy kevésbé vonzódjon hozzám.

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 18:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, az a baj, hogy annyi címlaplány - celebmaca - playmateribi ( bocs ) jelenti ma a férfiak számára AZ IDEÁLT, hogy tényleg nem tudnak némelyek eltérni ezektől a műanyag, megcsinált testű, fotóikon agyonretusált nőcskéktől ( illúzióktól) eltérni.A nőkben óriási kisebbségi komplexust okoz mindez, ezért van ez a nagy fogyókúra dömping, amivel már szinte az egész világ be van hülyítve és egyúttal szennyezve, óriási pénzeket akasztanak le azok, akik mindezt működtetik, úgy állítják be a szépséget, mint egy megvehető árucikket.

"Szép az, ami érdek nélkül szép." Elcsépelt mondásnak tűnik, de attól még igaz.

Bocs az OFF-ért, de kicsit irritált így egy-két megjegyzés, amelyek a nőt úgy állították be, mint a szexualitás tárgyát.

2010. nov. 3. 18:51
 22/36 anonim ***** válasza:
75%

de csak varrasd fel ne tegyél bele szilikont ha eddig nem volt...

ha nagyon csúnyán lóg, vagy nagyon lóg, ú.n. hány ceruzás (aláteszed a ceruzát és nem esik le - módszer, pláne ha 2 ceruzát is megtart vagy ne adj isten 3at)

szóval ha tényleg lóg, téged is zavar és a férjedet nem a szilikonos CKM modellek hülyítették be, és régen szép, formás cicid volt amit hiányol, akkor miért ne...

cserébe ő is pl. fogyózhat, sportolhat,

ha együtt tervezitek leélni az életeteket bizony fontos hogy tetszetek egymásnak. de ő is dolgozzon meg a saját jó külsejéért.

2010. nov. 3. 19:23
 23/36 anonim ***** válasza:
58%
Kedves kérdező ha meg is csináltatod sose más miatt hanem elöszőr in önmagad miatt csináltasad meg gondold át a dolgokat ha van rá keret te is akarod akkor merjél belevágni a komplikácio hát ilyen helyzetben nem erre kell gondolni hanem pozitivan álljál a dolgokhoz de viszont ha a szived mélyén ugy érzed hogy nem vagy biztos a dolgodba kicsdit várjál vele.
2010. nov. 3. 19:26
 24/36 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 19:04-es!

Ezt az irigység mondatta Veled?

Mindenesetre én jót szórakoztam rajta(d).

Még pontot is kaptál.

:-))))))

2010. nov. 3. 19:36
 25/36 anonim ***** válasza:
68%
megcsináltatnám , de magam miatt mert egy egoista tökéletességkergető nő vagyok!
2010. nov. 3. 19:39
 26/36 anonim ***** válasza:
53%

hát én megcsináltatnám! meg is fogom:)

vvilág életemben utáltam és szégyelltem a pici ciciimet, aztán jött a terhesség, szoptatás, és szépek lettek, most h abbahagytam a szoptatást, már nem csak kicsi, még lóg is, szóval szörnyen érzem magam... mélg várok kb 1 évet és megcsináltatom.

de csak akkor csináld, ha te is akarod!

2010. nov. 3. 19:44
 27/36 Kriszti83 ***** válasza:
71%
Csak akkor csináltasd, ha TE akarod.
2010. nov. 3. 19:47
 28/36 anonim ***** válasza:
76%

Tudom, hogy mindenkinek a saját keresztje a nehéz, de szomorúan olvasom ezt a halom kisebbségi komplexusban szenvedő nőt.

Én egy 21 éves lány vagyok, (duci alkat, logó mellekkel) és az EGÉSZ testem pikkelysömörös (vörös foltok, hulló elhalt bőr), de mégsem vagyok ennyire elkeseredve, mint itt néhányan!

Párom is van, lassan 5 éve, boldogok vagyunk. Soha a büdös életben nem hagyta el a száját, hogy fogyjak, vagy csináljak valamit a testemmel (mondjuk a ducikra bukik, de az évek során fogytam és híztam is), a betegségemet is 90%-ban elfogadta (akkor zavarja, ha vakarózom és koszolom a szobákat).

Nem akarok senkit megbántani, de azért nézzetek körül a világban, hogy mennyi minden rossz van, betegségtől kezdve, és értékeljétek át az életeteket. Könnyű mondani, tudom, de mindig van, akinek rosszabb, nem ártana megbecsülnötök azt amitek van!

2010. nov. 3. 20:08
 29/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha te is meg szeretnéd csináltatni/jobban éreznéd magad tőle, akkor sztem menj bele... de ha nem, és jól érzed magad így is, akkor beszélgess el erről a férjeddel, hogy mégis milyen jogon mond neked ilyet, és hogy szeret-e téged igazán...
2010. nov. 3. 20:36
 30/36 anonim ***** válasza:
48%
Előbbutóbb minden férfi megcsalja a feleségét. Egy a férfi kedvéért megcsináltatott mell semmire sem garancia.
2010. nov. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!