Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szeretné ha megműttet...

A férjem szeretné ha megműttetném a mellemet, mivel szoptatás után eléggé megereszkedett. Szerintetek belemenjek miatta? Nem akarom, hogy kevésbé vonzódjon hozzám.

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 18:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
88%

Egy ismerosom megcsinaltatta ezt a mutetet, 700 ezer Ft-ba kerult, aztan mar a mutet utan nagyon komoly fajdalmai voltak. 2 honap utan felkereste az orvost, de elutasitotta, mivel O elvegezte a kert beavatkozast, es nem erti, hogy ezek a fajdalmak mitol lehetnek.

Ahhoz, hogy tovabbiakban kezelest szeretne, akkor ujra fizetnie kell. Igy egy uj orvost keresett eppen, s igy tudok errol az ugyrol.

Nem vallalnam, mivel nagyon veszelyes!

Ha netan sok penzed van, akkor azt inkabb tedd felre, vagy dobd ki az ablakon, ha nem tudom ertelmesebb, hasznosabb dologra elkolteni.

A Ferjed ha nagyon ragaszkodik hozza, akkor egyutt menjetek, s O is vegeztessen el egy beavatkozast, pl. a nemi szervet, hogy allandoan alljon, s nem a nagy-feszes mellekre izguljon!

2010. nov. 3. 18:30
 12/36 A kérdező kommentje:
Nekem nyilván jobban tetszene, ha feszes lenne újra, ugyanakkor nagyon félek a komplikációktól vagy ha rosszul sikerül. Utána több hétig a gyereket sem tudnám felvenni, meg emelgetni dolgokat. Anyagilag megtehetnénk.
2010. nov. 3. 18:30
 13/36 anonim ***** válasza:
50%

A férfiaknak sokkal fontosabbak a vizuális ingerek, mint a nőknek. Az csak önáltatás, hogy ha igazán szeret, lógó mellel is megkíván - a két dolog ugyanis nem azonos. Egy férfit igenis érdekel, hogy néz ki a párja melle. Sok nő esik abba a hibába, hogy esküvő/szülés után elhagyja magát, aztán csodálkozik, ha a párja más nőket nézeget. Ha elvett egy kívánatos nőt, akinek most lógnak, megereszkedtek a mellei, hiába szeret akárhogy, szexuálisan az nem ugyanaz az inger lesz. Főleg, ha mindig a korábbi állapottal hasonlítja össze képzeletben.

Ha egyébként megengedhetitek magatoknak, és nincsen más lelki/egészségügyi akadálya a műtétnek, szerintem érdemes lehet megcsináltatni. Te is jobban fogod érezni magad azzal a tudattal, hogy egy kívánatos, csinos nő vagy, és tetszel a párodnak!

2010. nov. 3. 18:38
 14/36 anonim ***** válasza:
94%

Eloszor is, ez a te tested, tehat nem ugy van, hogy egy ilyen komoly, egeszsegugyileg nem indokolt operaciot majd mas eldonti a fejed felett, sot zsarol, hogy neki csak ugy tetszenel. Ha a te sajat dontesed lenne, mert te akarod, de nem o erte, hanem magadert, az megint mas tortenet.

A masik pedig az, hogy ezek szerint a te ferjed a melledert vonzodott hozzad eddig is? Jo, hogy nem azt mondta, hogy ne szoptass, mert majd megereszkedik a melled. A szoptatas az elet resze, aki a sajat gyereke taplalasat nem tudja elfogadni es onzoen eloterbe helyezi a sajat kan osztonet, az nem normalis dolog. En is szoptattam nem keves ideig, termeszetesen a melleim nem olyanok, amilyenek elotte voltak, de a ferjem sosem tett megjegyzest, mert jol tudja, hogy mitol van a valtozas. Mifele szereleme vagy szeretete van annak, aki ilyen felszines?

Az mas teszta, ha a no onmagaert teszi, mert o akarja a mutetet, de ilyenre mast kenyszeriteni nem szabadna. Nagyon eretlen ferjed van.

2010. nov. 3. 18:38
 15/36 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező? a férjed hasa szép kockás-e? Mellizma kidolgozott?

Feneke csöpp? Válla széles?

Ha igen, akkor nyomás a plasztikai sebészetre!

Más:

A férfi, aki a kielégülése céljából ilyen-olyan módszerrel kényszeríti vagy zsarolja a párját, hogy késekkel vagdaltassa magát, altatást vállaljon, aminek megvannak a maga veszélyei, mit szólna, ha nem ébredne fel a kedves? Mit mondana az anyját vesztett gyereknek?

Anyád azért nincs, mert nekem nem állt fel a szoptatástól megereszkedett mellre? Némely férfi olyan könnyen odaveti, hogy "csináltasd meg", ha neki kellene a sebgyógyulást viselni, belehalna. H*lye nő meg ugrik, hogy ura és parancsolója kedvére legyen, akár a vére árán is.

2010. nov. 3. 18:39
 16/36 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem akkor hanyagold a témát egy időre.Még mindig jobb, ha egyenlőre nem kezdesz velük semmit ( de az egészséged megmarad ), minthogy valami szakbarbár kezei közé kerülj és nagyobb kárt okozzon, mint jót.

Jól járjátok körül a témát, a pénz nem lehet kindulópont, hogy van, mert hamar és könnyen vérszemet kaphatnak a dokik, és hajlamosak a saját elfuserált munkájuk korrigálására is újabb pénzeket leakasztani.Egy kontrollra minimum köteles fogadni a műtét után.

2010. nov. 3. 18:40
 17/36 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem,mond neki,ha fizeti megcsináltatod,de te ne adj ám bele pénzt.

És csakis akkor,ha jól éreznéd magad úgy(Bár szerintem jót tenne az önbizalmadnak is)

2010. nov. 3. 18:42
 18/36 anonim ***** válasza:
28%

18:26

Én is felpontoztalak, csak azért is :)

Én is megcsináltatnám... Te tetszel így magadnak? Nem lenne jobb ha megint feszes szép melleid lennének? A lógó cicik nem kívánatosak... Egy pasinak sem.

Mindenesetre te döntesz, nem biztos hogy komplikációk merülnének fel. Barátnőmnek is szilikoncicijei vannak, a második gyerekét mégis tudta szoptatni.

2010. nov. 3. 18:43
 19/36 anonim ***** válasza:
76%
Én megcsináltatnám, DE! Várd meg, amíg a szoptatás befejeződik. Ha terveztek második gyereket, az ő szoptatását is várd meg (utána rossz lenne megint fizetni, nem?). És ne implantátumot tetess bele, csak korrekciós műtét. Nem lufi kell oda :)
2010. nov. 3. 18:44
 20/36 anonim ***** válasza:
34%

Istenem, bárcsak én lennék ilyen helyzetben!!! Néhány embert annyira de annyira hihetetlenül irigylek...

Egyébként ez nem kérdés. Már holnap megcsináltatnám (saját helyzetemben is).

19/L

2010. nov. 3. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!