Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kimehessek az USA-ba?
Ha kapsz annyi pénzt a munkából, hogy mindent tudj finanszírozni, akkor miért olyan nagy gond, hogy nem tudnak fél millióval hozzájárulni az úthoz? Főleg, ha megvan a repülőjegy ára.
Egyébként ez a halasztás 90%-ban úgy szokott lenni, hogy végül nem fejezik be a sulit. Nagyon sok ismerősöm halasztott, már 5 éve, és azóta be sem tették a lábukat a suliba. Könnyebb egyben elvégezni az egyetemet. A BA szakok amúgy is csak 3 évesek, ennyit kibírsz szerintem.
Miért nem mész suli után? Akkor sem leszel még semmiről lemaradva és nyaranta tudnál még pénzt gyűjteni. Én a helyedben ezt csinálnám.
Próbáld meg tényleg a nyári tábort. Unokahúgom már a második nyarát töltötte kinn, jövőre is megy, imádja. Egész jól megfizették (nem hatalmas összeg, viszont fizetés mellett szállás+kaja, tehát nem is volt nagyon mire költenie), nem láblógatós, de nem is rabszolgameló) Takarítania kellett a gyerkőcök szobáit, fürdőt, felszolgálni kaját, ilyesmi. Ha jól tudom, ezzel a közvetítővel ment ki:
És itt egy fórum, ahol tapasztalatokat cserélnek, érdemes végigböngészni. Javaslom, h szüleidnek is mutasd ezt meg, főleg a fórumot, h lássák, nem átverés. És azért így még mindig biztonságosabb kimenni, mint úgy, hogy "majd csak lesz meló".
Szorítok Neked, próbáld meg. Nem mondom, hogy könnyű lesz kijutni, van jó pár elbeszélgetés, egy csomó papírt be kell szerezni, de szerintem megéri. Ránézek az unokahúgomra és látom, h mennyire hiányoznak neki a többiek :) lett egy csomó barátja, sokkal jobban beszél angolul, még pár év és már nem is lesz olyan szerény a fizetés sem (minél többször mész ki, annál magasabb "státuszba" kerülsz, vagy mi, és több fizetést)
Szerintem egy ilyen ellen a szüleidnek sem lesz kifogása. Szállást kaját kapsz, biztos helyen vagy... Hidd el, un.húgomat sem tudták volna félmillával támogatni a szülei, nem tudom a pontos útra költött összeget, de biztos nem volt ennyi.
A fórum linkjét kihagytam :)
tehát: [link]
Még egy pozitívum: még az egyetemet sem kell abbahagynod, hiszen feltétele a jelentkezésnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!