Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kimehessek az USA-ba?
Hát nemtudom én anyáméknak már most ecsetelem hogy 19 évesen startolok legalább fél évre külfölre de ök sem akarnak rola hallani :)
Mondjuk nekem semmi támogatás nem kell tölük mert megkerestem a rávalott tehát... nemtudom én biztos menni fogok aztán majd büszkék lesznek rám ha elértem vmit kint.
Habár 20 éves még nem igazán felnőtt ,viszont másképp nem tudod megismerni a világot.
Mondjuk ez szerintem picit 'gáz',hogy itt kérdezel erről.
Persze tudom itt az a lényeg,hogy kérdezel és válaszolnak.. de könyörgöm ,biztos vannak barátaid akik ebben tudnak segíteni vagy esetleg a szüleiddel szépen megbeszéled vagy magadban eldöntöd. Magadra hallgass.
Bátraké a szerencse... Sok sikert akár itthon maradsz akár kimész.
www.nagykaland.com
Ha tudsz angolul, megprobalhatsz egy nyari tabor munkat. 10 hetes munka, utana meg egy honapig maradhatsz, dolgozol vagy utazol. Fizetes, szallas, ellatas, felkeszites. Ha harom honaprol van szo, talan szuleid jobban beleegyeznenek, Te is megkostolnad hogy milyen. Kesobb mehetsz hosszabbra idore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!