Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak szerintetek?

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés

A lakásárak és az albérlet árak az egekben. A szüleim lassan nyugdijasak lesznek. Viszont mai napig panelban lakunk. A lakás igy is kicsi. A szüleim állandóan napi szinten, ba..ogatnak hogy huzzak már el innen, menjek a hajléktalan szállóra vagy ahová akarok.

31 éves vagyok, több mint 11 éve dolgozok, tehát 20 éves korom óta soha, nem tudtam összegyűjteni egy lakásra valót, Albérletben viszont laktam 2 évig.

Nincs pénzem 30-40 milliós lakásra.

Nettó 550 ezret keresek. Ebből 100 ezer a diákhitel, 80 ezer az autó fenttartási költsége 5 ezer ft bérlet. marad kb 350 ezer Ft. Amiből 250 ezerből élek ugy hogy a szüleimnél lakok a maradék 100 ezret meg félreteszem hogy mehessek egy évben egyszer nyaralni.

tehát tök átlagos életet élek. Ennyi pénzből.

ha ennek a dupláját keresném akkor tudnék albérletbe is menni.

De sehol nem adnak nettó 1 millió 100 ezer Ft fizetést havonta.

szept. 15. 09:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Nettó 550 ezret keresek. Ebből 100 ezer a diákhitel, 80 ezer az autó fenttartási költsége 5 ezer ft bérlet. marad kb 350 ezer Ft. Amiből 250 ezerből élek ugy hogy a szüleimnél lakok a maradék 100 ezret meg félreteszem hogy mehessek egy évben egyszer nyaralni. tehát tök átlagos életet élek."

Egyáltalán nincs ennyi bevétele meg kiadása annak, aki átlagos életet él.

szept. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!