Mit gondoltok erről? Megváltozhat a dolog?
Arról van szó, hogy a párom és köztem szinte csak szexuális kapcsolat van. Úgy értem, hogy alig beszélgetünk egymással, nem csinálunk közös programokat. Lelki szinten nem nagyon értjük egymást, én azért próbálok figyelni az igényeire, de ő ezt nem viszonozza. Már beszéltünk erről a dologról, de szinte semmi sem változik egyenlőre :(
Lehet ez valaha másként? Én már nem vágyom arra, hogy kizárólag a szex domináljon :(
Mit kellene tenni? (3 éve vagyunk együtt)
Hehe, nálunk ugyanez.
Nem tudom, mit lehet tenni, talán semmit. Mi most összeköltöztünk a tesómmal és a barátjával, ők nagyon szépen vannak együtt, hátha az én párom is észreveszi, hogy lehetne másképp is :)
*Mit kellene tenni?
Egy másik pasit keresni. Nem véletlenül nem beszélgettek és nem csináltok közös programokat. Lehet még futni a köröket, de előbb-utóbb úgyis elromlik újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!