Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez megváltozhat valaha, ti is éreztetek így? A kedvesemnek kisebbségi érzése van a péniszmérete miatt.
Én barátom is ilyen, pedig neki nem is kicsi, teljesen átlagos. Ez sajnos a társadalom, meg a média hatása, mindenhol ezt nyomják, hogy csak a nagy a jó, pedig ez nem igaz.
Mondd neki, hogy mennyire elégedett vagy vele, olyat pedig ne mondj már előtte, hogy a nagyobb milyen izgató tud lenni! Nem csodálom, hogy elbizonytalanodott... Ebből azt hiheti, hogy azért mégse annyira jó neked.
Tanulj meg bánni a férfiakkal, mint ahogyan a kedvesed is vette a fáradtságot, és megtanult bánni veled. Mond neki(nem elég egyszer!), hogy imádod a farkát, ne csak szex közben, hanem nap közben is, közben megsimogatva, vagy megmarkolászva azt. Olyan odaadással szopd, mint árva gyerek a vásári nyalókát. !!! SOHA NE használj rá lekicsinylő szavakat, és ne is becézgesd úgy. Fütyi, kukac, pöcörő az oviban menő volt, de ezekkel folyamatosan megalázod őt, te NE TEDD! Ágyban meg lehet midenféle állatnak nevezni ( oroszlán, tigris, harcos stb.)
Remélem segítettem!
Még az előzőhöz:
Soha ne beszélj egyéb faszokról és a méretről előtte, szerintem ez bunkóság. Szerintem ő sem szokott nagyobb cicikről, sportos alkatú nőkről, a tiédnél szexibb fenékről ábrándozni a jelenlétedben. Ráadásul ezeken te tudnál is változtatni, ha akarnál, de vajon ő tudna-e?
Tanuld meg táplálni a párod önbizalmát, és meglátod, hogy nemcsak az életben lesz magabiztosabb, de 10 szer odaadóbb lesz az ágyban is.
Még mindig az előzőhöz:
Ha farokról beszélsz, ne viccelj. Nem humoros. Neked, a nőknek lehet hogy az, de a férfiaknak nem, és halálosan komolyan fogják venni. Nemcsak ő, minden férfi. NINCS VICC.
Oké?
Gondold végig, hogy a fentiek közül miket tettél, és miket nem. Hidd el, hogy ezekre mind emlékszik. Lehet, hogy az évfordulót elfelejti, de az önbizalmán esett séüléseket biztos, hogy nem, és ezek mind felgyülemlenek benne. Nem csoda hát, hogy kisfarokkomplexusa van. Szerintem teljesen jogosan, azért mert 10cm tényleg kicsi.
Itt az ideje, hogy kárpótold kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!