Más hogy dolgozta fel, hogy 40 évesen nincs semmilye?
Elmúltam 40,minden számítás szerint leéltem az életem felét.
18 éves korom óta dolgozom,és most 40 évesen,semmim sincsen, szégyenszemre vissza kellett költöznöm a szülői házba a szüleimhez.
Elváltam a lakáshitelt közösen fizetem a volt feleségemmel a lakásban ő és a gyerekem él.
Azon kívül fizetem a gyerektartást.
A következő 16-18 évben esélyem sincs,hogy előrébb lépjek az életben, dolgozhatok én bármennyit.
A legjobban a bátyám csinálja ő bevallottan masszív alkoholista se kutyája se macskája,soha egy nő se akart vele hosszabb kapcsolatot,mert senki nem akarna együtt élni egy alkesszal,semmire sincs gondja az életben,ennek ellenére jól keres,van egy kis garzon lakása sopronban
"eladnám a gyerekem felöl a tetőt is milyen egy apa vagy te"
A no nemcsak kisemmizett, de meg erzelmileg zsarol is! Miert hagyod?
Visszaköltöznék és beköltöztetnék még egy nőt is, hogy a feleségem meneküljön el onnan. Mi az, hogy csak ő lakik ott és nem fizet ki? Miért nem mentél ügyvédhez?
Közös tulajdon megszüntetése iránti pert kell indítani, nem bonyolult ez.
És miért ragaszkodtok annyira Győrhöz? Győrújbarát, Bakonyszentlászló lényegesen olcsóbb és ezek nincsenek messze.
Két olcsóbb ingatlant kell venni ennek az árából.
Mindenre van megoldás, a többiek részletezték, hogy hogyan.
Micsoda állat válaszolók! Költözz nővel a házba, azt írja az egyik, senki nem gondol, hogy ott egy gyermek!
Mint az animal planet!
Te még nem hallottál arról, hogy sokan elválnak és új kapcsolatot létesítenek? A gyerekek ezt hamar megszokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!