Hogyan hozzam elő anyukámnál a témát, hogy pénz kellene? [NAGYON F. O. N. T. O. S. ]
Van egy fiú, akivel egy évig jártunk, de már három hete nem, viszont találkozgatunk, és ugyanolyan minden, mint volt.[aminek nagyon örülök]
A fiúnak nemsokára születésnapja lesz, pontosan november 14.-én, és szeretnék neki venni egy ezüstgyűrűt, és egy könyvet. [a könyv kb. 3100 ft, a gyűrűt úgy gondoltam, olyan max. 5000 ft értékben venném, igyekszem olcsón] Emellett a fiúnak van egy kedvenc zenekara, akik Budapesten lépnek fel november 12.-én pénteken, és azt a zenekart én is szeretem, és el akarok menni a fiúval.[ezt még majd ma beszélem meg vele, de biztos nem fog ellenkezni] Szóval szerintetek hogy kellene előadnom anyukámnak? A koncert beugrója 2 főre 1000 ft, utánanéztem. Hogyan kérjek anyukámtól 10 ezer forintot? Nagyon szeretném a fiúnak ezeket az ajándékokat, ő sem sajnálta a pénzt, amikor az ajándékaimat vette. Anyukám ma kap fizetést. Segítsetek pls! Nagyon fontos!
kerdezd meg anyukadat.... a konyv meg hagyjan, denehogy mar te fizesd a koncertjet a sracnak :-)
meg el kene dontenie hogy szeret es jrtok vag haverok vagytok de akkor nem kell csokolozni...igy konnyu neki, hogy van kivel enyelegnie, de nincs kotottseg...te meg gyurut vennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!