Le szeretném szerelni rólunk az anyósomat, akik közel laknak egymáshoz, hogy oldják ezt meg sértődés nélkül? Most kizártam mert beteg, ne jöjjön a kisbabámhoz.
ez engem is nagyon érdekel!köztünk 10 méter távolság lesz,ugyanis az ö telkükön építkeztünk.Most 1 fedél alatt lakunk, de már most helyre kell raknom néha.A minap közölte, hogy majd éjszakára nála lesz a baba( az ö szobájában!!!!), én pedig közöltem vele, hogy nem neki szülöm a gyereket, és nem vagyok hajlandó kiadni a kezemből!!!ez nem nagyon tetszett neki, de mit kellett volna tennem?mosolyogni és megköszönni a segítségét?Na azt már nem!!!!De nem nagyon veszi a lapot,mert 1-2 nap és kezdi elölről a hülyeségeit!!!!
Szerintem is légy határozott és ne törödj azzal, ha megsértődik, majd megbékél!!
Tényleg nagyon kicsi rá az esély,hogy ezt sértődés nélkül el tudnád intézni.Szerintem kezd a pároddal,oldja meg Ő a dolgot ha tudja vagy akarja.Ha nem megy,akkor ketten,vagy vésősoron kénytelen leszel Te megoldani.Legyetek határozottak,ne célozgassatok konkrétan de szépen mondjátok el mit akartok.Aztán ha nem megy úgyis kénytelenek lesztek durvábban fogalmazni,akkor már nem baj ha megsértődik.
Mi is közel lakunk anyósékhoz,nekem konkrétan jobban elegem volt a hisztis hü..e p....sógornőmből mint anyósból,így egy jó darabig tűrtem,vagyis csak finoman hárítottam a pofátlan tolakodásukat,az állandó okoskodásukat,aztán egyszer betelt a pohár és kiborult.Lett belőle több mint egy év haragszomrátok(hú de nyugodtan voltam),aztán rájöttek,hogy mi nem fogunk békülést kezdeményezni,mivel nem mi akartunk az ő életükbe mászni,hanem fordítva,így békültek.Most megtartjuk a 3 lépést,és ez így is marad.Nekünk is egy életünk van,majd azt mi úgy éljük ahogy mi szeretnénk,úgy neveljük a gyerekeinket ahogy mi szeretnénk..stb..
Ne hagyd senkinek felforgatni az életeteket,mert rámehet még a házasságotok is.
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!