Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mivan ha egy csávó...

Ilyenkor mivan ha egy csávó összejön egy olyan anyukával akinek a lánya összejön a srác apjával?

Figyelt kérdés
aug. 26. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Semmi.
aug. 26. 11:40
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

“Öröm, bódottá’, Mikulác bácsi hotta”

Mi lenne, leülnek megbeszélni. Minden kapcsolatnak a kommunikáció az alapja.

aug. 26. 11:41
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

"Ilyenkor mi van, ha egy csávó összejön egy olyan anyukával, akinek a lánya összejön a srác apjával?"

Mind kézen fogják egymást, és elmennek skandináv, izé... helyesírást tanulni!

aug. 26. 11:48
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha mindenki gyereket vállal az új partnerrel, a családfájuk körforgalom lesz.
aug. 26. 11:51
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Elég fura. Ezek szerint van, aki a gyerek korú párt választ, van, aki meg a szülei korút. Ez önmagában is fura kicsit, de így, hogy oda-vissza, még furább. De az ő dolguk.
aug. 26. 12:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Igazából annyi hogy láttam egy mémet, hogy a srác összejön a bárátnője anyjával. Aztán a kommentben olvastam, hogy akkor a kány összejön a srác apjával és akkor felmerült a kérdés, hogy akkor hogyan fogják hívni a csajt és a srácot.
aug. 26. 12:05
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

6: "akkor hogyan fogják hívni a csajt és a srácot"

Szerintem a nevükön, vagy ahogy eddig is hívták őket.

aug. 26. 12:07
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, körforgalom?
aug. 26. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Az a nem mindegy, hogy hány évesek, és hol laknak. Mert egy szakítás után, pláne, ha az tányércsapkodós, elég ciki lesz együtt lakni, pláne ha nem egy 5 szobás, 3 fürdős családi ház, hanem egy panel.
aug. 26. 12:34
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

10. Nem csak ott van ilyen és hasonlók.

Ismerek olyan felállást, hogy nagyapa, apa, fiú, és a fiú keresztapja is ostromolta ugyanazt a nőt. És a történet minden szereplője komoly beosztású, diplomás ember.

aug. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!