Milyen alibit mondjak anyának a netes srác miatt?
Megyünk vendégségbe ami ide 120km. Egy chat oldalról megismertem egy kedves srácot aki ott lakik ahol ezek. Anya mindig pórázon tartott, fiúzni "tilos" vagy ha nem is tilos mindent tudni akar. Sok balhé volt már ebből. Nem szeretnék semmit a sráctól pont ezért nem akarom hogy tudjon róla.
19 vagyok a srác 22.
Itt az a gáz, hogy anyáddal nincsen olyan kapcsolatod, hogy elmond, hogy megismerkedtél a neten egy sráccal és szeretnél vele ott 1-2 órát találkozni, míg ök a Julinéninél lesznek...
Ha anyád ezen kiakad vagy megtiltja, akkor ne menj el velük a Julinénihez és ennyi.
De 19 éves vagy...
Bakker, FELNŐTT vagy, akkor sem tehet semmit, ha a feje tetejére áll! Oda mész, ahová akarsz, azzal találkozol, akivel akarsz, és úgy cseszed el az életed, ahogy mindenki más. Mondd meg neki, hogy ideje leszállni rólad, most vagy fiatal, és nem ő irányítja az életed! Ha nem bírja elviselni, hogy a lánya felnőtt, menjen pszichológushoz, tudják kezelni az irányítási kényszert.
Persze értem, más dolog a jog, és megint más a lelki terror. Sok felnőttet tartanak még később is sakkban a szülei érzelmi zsarolással, vagy akár konkrétan visszaélve az anyagi kiszolgáltatottságával. Ha megpróbál azzal fenyegetőzni, hogy pl. kitesz a lakásból, magyarázd el neki, hogy természetesen ehhez joga van, de ez esetben a hátralevő életét egyedül kell megoldania, akkor is, ha öreg és beteg lesz. Az élet kegyetlen, és ha köcsögösködik a saját gyerekével, semmi sem fogja megvédeni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!