Milyen alibit mondjak anyának a netes srác miatt?
Megyünk vendégségbe ami ide 120km. Egy chat oldalról megismertem egy kedves srácot aki ott lakik ahol ezek. Anya mindig pórázon tartott, fiúzni "tilos" vagy ha nem is tilos mindent tudni akar. Sok balhé volt már ebből. Nem szeretnék semmit a sráctól pont ezért nem akarom hogy tudjon róla.
19 vagyok a srác 22.
Nem véletlenül írják itt sokszor, hogy életképtelenek a mostani 19 évesek. Mi az, hogy valaki itt felvetette, hogy az jó alibinek, hogy hirdetsz valamit eladásra, te egyből írod, hogy a srác hirdet tényleg, de ha te hirdetsz, azt anyád egyből lecsekkolja?? Nyugodtan húzzatok le, de én ezt esküszöm, nem értem.
Tegnap volt a Bezár a bazár című műsor, egyetemista lányok, akik ráadásul vendéglátás-turizmus szakra járnak, nem tudták, melyek a megyék székhelyei. Agyfas.zt lehet kapni. 10 évesen több eszem volt, mint most neked.
MIÉRT hagyjátok magatokat ennyire önállótlanul létezni a szülővel kapcsolatban nagykorúként?? Valaki elmagyarázhatná már, de tényleg.
Mert ameddig otthon laksz, nincs munkád, addig neked semmit nem lehet.
Te meg ezt nem érted meg.
11es miért mit vársz olyantól aki büfészakon tanul? :-D Pont úgy mondod a turizmust mintha valami értékes diploma lenne :-D
Kérdező: Nagyon felnőtt lehetsz ha látatlanba egyedül akarsz találkozni valakivel. És ha nem az akinek mondja magát? Ha bántani akar, te meg hazudozol? Mire rájönnek hogy baj van te már jó eséllyel vagy nem élsz vagy valahol külföldön vagy prosti. Ezek a ragadozók pont a hozzád hasonló naiv kislányokra utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!