Mennyire ítélnéd ezt el?
Ha váláskor az anya elköltözne egy közeli kisebb lakásba a családi házból, és az apa nevelné tovább a 16-18 éves gyerekeket? Természetesen a gyerekek döntése lenne ez, mert nekik kényelmesebb a házban maradni.
Napi találkozásra is lenne lehetősége az anyának a gyerekekkel.
Barátnőméknél ez úgy volt, hogy az apa az anyánál hagyta a gyerekeket a nagy házban és kéthetente vitte őket a kis lakásba. Kéthetente jól elkényeztette mindkettőt, drága ruhák, mozi minden alkalommal. Előbb az egyik, majd a másik gyerek is otthagyta ezért az anyját, aki a nagy házon kívül nem tudta őket tömni.
Kívülről meg hogy nézett ki? Hogy biztos szar az anya, hogy a gyerekek a kis lakásba is az apjuk után mennek.
Holott azért mentek, mert ott nem volt szigor, viszont pénz bőven.
Az egyikük jól le is züllött.
Nálunk hasonló volt, én vagyok a gyerek, de anyám előbb a szüleihez ment, aztán házat vett egy Isten háta mögötti helyen. Elég jó a kapcsolatunk, de csak havi pár napra tudom elviselni azt a környezetet.
Szerintem semmi baj sincs a kérdéses helyzettel, de 15-20 éve még valóban az volt a "szokás/illem", hogy a pasi állt arrébb és hagyta ott a nőnek a házat meg a kocsit és persze a gyerekek fő felügyeletét.
Nekem teljesen mindegy.
Attól függ a gyerekek mennyire igénylik az anyjukat. Vagy nehéz lesz nekik vagy nem. Kérdés az anyjuk utána mennyire foglalkozik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!