Miért sír a keresztfiam,ha meglát?
Most 21 hónapos. Születése óta havonta vagy 2 havonta látogatjuk a keresztapjával. Mikor kisebb volt (6-7-8 hónap) mindig vigyorgott mikor meglátott,sőt mikor elkezdett járni 1-2x szaladt is hozzám. Az elmúlt 4 alkalommal (3hónapom belül), mikor meglátott sírt :( legalább 15percig sírdogált és szaladt az anyja után. Hiába köszöntem neki még mentem volna oda hogy "szia xy, itt a keriék" elkezd jobbak sírni.
Mikor mentünk a játszóra akkor "beletörődött" már vigyorgott is,de miért sír mikor meglát?!
Rosszul érint :( Nem tudom hogyan változtassuk ezen.
Miért csinálja?
Lehet életkori sajátosság. Lehet, hogy változtattál a külsődön egy kicsit (más frizura, új szemüveg, bármi apróság). Lehet, hogy hasonlítasz valami mesebeli gonoszra vagy egy idegen felnőttre, akivel negatív élménye volt mostanában. Esetleg erősen sminkelsz, nem szereti a parfümödet, sok indoka lehet, amin mi felnőttek nem akadunk fent, de ilyen kicsi gyerekre máshogy hat.
Mindenesetre ne menj utána, ha elszaladt. Érkezéskor köszönsz, hogy szia ikszecske, aztán hagyd békén. Majd odamegy, ha feloldódott. Te se szereted, ha belemásznak az aurádba, te se mássz bele az övébe. Még csak éppen most kezdte magát külön személyként érzékelni.
Kettes nagyon jól leirta.
Egyedül veled ilyen a kicsi? Pároddal hogy viselkedik? Mással szemben is volt viselkedésváltozasa?
Köszönöm kettes. Megfogadom.
#3 párommal is ilyen.
Sajnos rajtunk kívül nem látogatja senki a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!