Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem úgy érezni hogy a...

Kezdem úgy érezni hogy a sógornőm pofátlan? Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tudom tudom nem ajándék a lényeg... volt kerek születésnapom... és egy 60ml karácsonyi tusfürdőt kaptam és egy csokit. Amit ő is kapott rá volt írva a neve. Én meg vettem nagy ajádnékokat neki stb. Jogos lenne ha megmondanám neki hogy fejezzük be az ajándékozást? Mert kezd ez a pofátlansága egyre kellemetlenebb lenni. Köszi a válaszokat!
aug. 20. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de miért nem mondtad már eddig is?
aug. 20. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

"Én meg vettem nagy ajádnékokat neki stb."

Az a te dolgod, hogy mekkora értékben vásárolsz ajándékot valakinek, cserében viszont nem várhatod el ugyanezt.

"Jogos lenne ha megmondanám neki hogy fejezzük be az ajándékozást?"

Biztosan nagyon meghatná őt, eddig is oly sokat gondolkozott rajta, hogy milyen ajándékot adhatna, hogy boldog légy tőle :))

aug. 20. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha ezentúl te is egy raffaaellot adnál neki?
aug. 20. 13:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb te is ennyit adsz neki, és el van sikálva.
aug. 20. 13:13
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Hülyeség ez az ajándékozgatás, nem is vagytok rokonok.
aug. 20. 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is az a legjobb megoldás ha nem ajándékoztok ezentúl. Amit ő adott abban nem is az érték a baj, hanem hogy egyértelműen csak tovább passzolt pár cuccot ami neki nem kellett. Igazi bunkó.
aug. 20. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan tehettél volna rá megjegyzést is, hogy a más neve van rajta. Ő ennyibe becsül, jó reggelt, neked is pont ennyibe kell őt. 1 tábla csoki, termékminta tusfürdő.
aug. 20. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ha nem mondasz neki semmit. Ugyis azt fogja gondolni, hogy téged is csak a pénz érdekel. Csak te se vedd olyan nagy dolognak a szülinapját. Itt amúgy az a szomorú, hogy te is kb annyit érsz neki mint az a karácsonyi tusfürdő(augusztusban) s csoki( kitudja karácsony óta ott a szekrényben, és lekapta "Ah, jóvanazúgy neki" mondattal.
aug. 20. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tartja lényegnek az ajándékozást. Nem tudom, hogy ez általában igaz-e, vagy csak rád vonatkozik. Vagy te sem viszed túlzásba ezek után, vagy megmondod neki, hogy zárjátok le ezt a témát.
aug. 20. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tedd el, amit most tőle kaptál, legközelebbi alkalmára vagy karácsonyra passzold vissza neki, még a neve is rajta van.
aug. 20. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!