Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondtam a sógornőnek az...

Megmondtam a sógornőnek az alábbit, és most én vagyok a rossz, a hülye. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tehát már 3. pasija van akivel úgy jön össze hogy a pasi dohányos, és nem is állít ismerkedéskor olyat hogy le akarja tenni. Együtt van vele hónapokat, 1 évet, és jön a hiszti, hogy cigizik. Panaszkodik. Mondtam neki, nem várhatja el a nostani pasijától (se) hogy letegye, mert így ismerted meg, és ugye ezekszerint sose mondta hogy letenné. Már akkor anyósék beleszóltak hogy a cigi rossz, persze mondom akkor nem kell összejönni, amint megtudja hogy cigis, be kell rekeszteni az ismerkedést, ha nem akar dohányost. Nem összejönni, aztán utána hónapokkal, egy évvel, kezdeni a balhét miatta.

Mondom ezt nőként, aki egy slukkot se szívott életében és sose jöttem volna össze dohányossal. Egészségsegkárosító pénzpazarlásnak tartom a cigit, de itt nem arról van szó, hanem az elvekről. A férjem szerint is nekem van igazam. (Azt tőle tudom, hogy már több pasival is eljátszotta a nővére ezt a dolgot, hogy később kezd panaszkodni a cigire.)

aug. 20. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

#7 Vagyok. Jól le lettem pontozva, de mondjuk nagyrészt igazam van. Ez itt nem "like" "unlike", szóval a nem dohányosok alapból leszedtek.😅

Mondjuk emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Én dohányos vagyok, le tudok szokni, ha akarok.

Ti pedig ostobák vagytok...ti mit fogtok csinálni?😅

Ha rühelled a dohányzást, nem kerülsz közeli kapcsolatba dohányos emberrel. Ellenkező esetben debil vagy.

aug. 20. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és #9, nem vagyok büdös.

Ha találkoznánk meg nem mondanád, hogy dohányzom.

aug. 20. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12 ez azert igy netto hulyesseg. En is mindig azt hittem rajtam tuti nem lehet erezni.

Aztan terhesseg alatt letettem a cigit es meglepodtem , hogy milyen messzirol ki lehet szagolni valakirol ha dohanyzik. Es egy nem dohanyzonak ez barhonnan is nezem budos.

Azota ujra dohanyzom, parom nem dohanyzik már, de nem is csesztet.

aug. 20. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye!

A sógornő ne válasszon dohányos partnert, ha nem tud megbékélni az ilyesmivel!

aug. 20. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
100% igazad van. Viszont nem szólnék bele. Az ő dolga. Max annyit mondtam volna, hogy az ő dolga, én nem így gondolom, úgyhogy ezt mással beszélje meg.
aug. 20. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!