Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja van mentálisan a...

Mi baja van mentálisan a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom egy ideje elviselhetetlen. Minden egyes alkalommal rám emelgeti a hangját. Csúnyán beszél. A legutolsó amit rám mondott, nő létemre : hüle gyerek..

Tegnap este pl azért kezdett el veszekedni, mert felkapcsoltam a villanyt, amíg kimenetem mosdóba. Apró, semmiségeken, felkapja a vizet. Van például olyan szituáció, hogy el kezdünk beszélgetni, normális hangnemben és hirtelen felemeli a hangját(rendesen összerezenek) mikor rá szólok hogy miért ordít és hogy nem vagyok süket, akkor meg felhaborodik és még hangosabb lesz. 10 percet nem tud beszélgetni normálisan.

Keresi mindenhol a kötöszködési lehetőséget.

Amikor már látja hogy felidegesitett és tiszta ideg vagyok akkor meg meg nyugszik.

Nektek volt már ilyen?

aug. 18. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, van valakije.
aug. 18. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"1. Nálam lakik. Már elhangzott a szájából, hogy menjünk szét. Mondtam, menjünk, de én nem tudok elmenni, mert az én házamban lakunk. Csak ő tud. Persze, nem megy soha.."

Akkor dobd ki.

"Munkahely váltása volt, valóban stresszes lehet ez miatt az élete jelenleg. De szerintem, akkor sem jogositja fel, arra hogy rajtam vezesse le."

De nem ám!

aug. 18. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Dobjad ki a faşzba. Az én párom eleve hangosan beszél, belőlem is néha kijön, hogy ne kiabáljál bazmeg, senki se süket, de ez nagyon nem az a szituáció. Fogod, kidobod a francba. Ha be van jelentve, kényszerkijelented, ha nincs, zárat cserélsz míg nincs otthon és a cuccait 150literes fekete kukazsákokban az ajtó elé helyezed.
aug. 18. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért nem költözteted ki? Összecsomagolod a cuccait, kirakod az ajtó elé és ennyi.

Nem kell ultimátum, meg "még egyszer", hanem akár ma.

Ja, egyszerűbb nyelni és tűrni, nekem dirigálna valaki a saját lakásomban, aznap már nem aludna ott.

aug. 19. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!