Mi baja van mentálisan a páromnak?
A párom egy ideje elviselhetetlen. Minden egyes alkalommal rám emelgeti a hangját. Csúnyán beszél. A legutolsó amit rám mondott, nő létemre : hüle gyerek..
Tegnap este pl azért kezdett el veszekedni, mert felkapcsoltam a villanyt, amíg kimenetem mosdóba. Apró, semmiségeken, felkapja a vizet. Van például olyan szituáció, hogy el kezdünk beszélgetni, normális hangnemben és hirtelen felemeli a hangját(rendesen összerezenek) mikor rá szólok hogy miért ordít és hogy nem vagyok süket, akkor meg felhaborodik és még hangosabb lesz. 10 percet nem tud beszélgetni normálisan.
Keresi mindenhol a kötöszködési lehetőséget.
Amikor már látja hogy felidegesitett és tiszta ideg vagyok akkor meg meg nyugszik.
Nektek volt már ilyen?
Nem tudjuk.
Nem ismerünk titeket. Nem tudjuk, hogyan éltek, hol, vannak-e gondjaitok, stressz az életetkben, milyen a családmodelletek.
És nagyon szomorú, hogy nem tudtok kommunikálni.
Első körben neked javaslok egy pszichológust. Azért neked, mert te ismerted fel, hogy ez probléma és nem stimmel valami.
1. Nálam lakik. Már elhangzott a szájából, hogy menjünk szét. Mondtam, menjünk, de én nem tudok elmenni, mert az én házamban lakunk. Csak ő tud. Persze, nem megy soha..
3. Munkahely váltása volt, valóban stresszes lehet ez miatt az élete jelenleg. De szerintem, akkor sem jogositja fel, arra hogy rajtam vezesse le. Főleg, hogy minden egyes apró dologból egy veszekedést generál. Utánna meg megnyugszik ha már majdnem egy szívinfarktust kapok az idegeségtől. Este úgy aludtam el, hogy előtte ordibált. Reggel úgy keltem hogy ordibált.
Füldugóban alszom, mert nagyon horkolós, reggel kiesett az egyik és felkeltem a horkolásra +ugatott a szomszéd kutya. Pont ugyan akkor kelt fel és elkezdett velem kötekedni hogy én keltettem fel.. Szóval, ez kicsit sokk.
Akkor kényszerkijelentés, pár barátodat áthívni, cuccait összeszedni, zárat lecserélni.
Nincs más megoldás. Nincs. Hiszen beszélgetni sem tudsz vele.
Vagy te mit szeretnél? Miért íródott a kérdés?
Ezt így nem tudhatjuk pontosan,hogy mi a baja. Az tényleg sanszos,hogy egy nárcisztikus barom,és ez csak egyre rosszabb lesz,ha nem megy el.Szívja a véred,mert ha komolyan gondolná a szétválást,akkor elmenne,de nyilván ez azért kényelmes így neki.
Mondanám,hogy kérdeźd meg tőle miért viselkedik így,és beszéljétek meg,egy próbát megér,de ha nem ad értelmes elfogadható választ(amit erre azért nehéz)akkor semmi jóra ne számíts a továbbiakban.
Ha tiéd a lakás, akkor nagyon egyszerű.
- Józsi! Ha még egyszer felemeled a hangodat velem szemben, akkor pakolhatsz és költözhetsz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!