Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a viszonyod a testvéred...

Milyen a viszonyod a testvéred házastársával, párjával, éppen aktuális barátjával/barátnőjével?

Figyelt kérdés

aug. 17. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyen
aug. 18. 06:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmilyen. Nem is láttam egyik csajt sem még, de őszintén nem izgat. Nem fogom úgy alakítani az életem, hogy "épp akkor" látogassak haza, amikor a csaj is ott van.

Amikor tudok, hazamegyek, ennyi.

aug. 18. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem beszélünk sokat, de teljesen kultúrált a kapcsolat. Mint két jobb kolléga, megoldjuk a dolgokat, amiknek van közös metszete nálunk.
aug. 18. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
A sógornőm nehezményezi, hogy x ezer km távolságból nem törődök a gyerekével és nem küldök postán ajándékot neki szülinap névnap satöbbikre úgy, hogy amúgy 6 millió forinttal lógnak nekem 5 éve. Szóval nem mondanám jónak a kapcsolatot, főleg mivel anyámat is mérgezi ezzel a kislány nem tehet semmiről, küldjél drága cuccokat kezdetű szarral.
aug. 18. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kedveljük egymást, szóval baráti viszonyunk nincs, de amikor egymás társaságában kell lennünk, elvagyunk, váltunk pár szót, néha még kedvesek is vagyunk egymással. A lányukat imádom, szóval legalább van közös pont.
aug. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!