Milyen a viszonyod a testvéred házastársával, párjával, éppen aktuális barátjával/barátnőjével?
Figyelt kérdés
aug. 17. 19:59
12/15 anonim válasza:
Semmilyen. Nem is láttam egyik csajt sem még, de őszintén nem izgat. Nem fogom úgy alakítani az életem, hogy "épp akkor" látogassak haza, amikor a csaj is ott van.
Amikor tudok, hazamegyek, ennyi.
13/15 anonim válasza:
Nem beszélünk sokat, de teljesen kultúrált a kapcsolat. Mint két jobb kolléga, megoldjuk a dolgokat, amiknek van közös metszete nálunk.
14/15 anonim válasza:
A sógornőm nehezményezi, hogy x ezer km távolságból nem törődök a gyerekével és nem küldök postán ajándékot neki szülinap névnap satöbbikre úgy, hogy amúgy 6 millió forinttal lógnak nekem 5 éve. Szóval nem mondanám jónak a kapcsolatot, főleg mivel anyámat is mérgezi ezzel a kislány nem tehet semmiről, küldjél drága cuccokat kezdetű szarral.
15/15 anonim válasza:
Nem nagyon kedveljük egymást, szóval baráti viszonyunk nincs, de amikor egymás társaságában kell lennünk, elvagyunk, váltunk pár szót, néha még kedvesek is vagyunk egymással. A lányukat imádom, szóval legalább van közös pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!