Menekülnék otthonról! Milyen lehetőségeim vannak? Már bőven 20-on túl vagyok, de sajnos úgy alakult, hogy "otthon" ragadtam az apam kihasznal, el veszi a penzemet. apam testvereim, verbalisan bantanak van amikor, meg szepen beszelnek velem,
"Nyúld be szülők tesók hitel meg bankkártyáit "
Aztán nemzetközileg fogják keresni lopás miatt, nagyon jó ötlet, egy börtönben ugyan nem otthon lesz, de semmivel sem jobb helyzetben
Hasznosítható ötlet mégis mi?
Nyilván te is tudod, hogy mész, albérlet, munkasszálló, ennyi a lehetőség.
Ezen kívül tényleg, milyen használható ötlet kellene? Ezeket tudod, de nem használtad ki eddig se, tehát valami kifogásod van ezekre. Akkor?
Pénzt hogy veszik el? Neked kell odaadnod? Vagy ők veszik át a fizetésed? Hozzáférnek a bankkártyádhoz? Nincs akkor semmi félretett pénzed?
Jogsit van? Párkapcsolatod? Megbízható barát?
"el veszi a penzemet"
Erre nagyon sok lehetőség van, hogy ne vehessék el.
Hogyan tudják elvenni?
Talán mert itt kapja a sarat, pedig egy normális kérdést tett fel? Kérdező, te pedig amint lehet, hagyd el a házat, mert ez a légkör nagyon toxikus.
18# pedig igenis jogos kérdés, hogy hogyan férnek hozzá egy felnőtt ember pénzéhez, de szarik válaszolni a kérdező. Ez a rész lenne a legkönnyebben megoldható probléma egyébként.
Amúgy meg költözz külföldre és soha vissza se térj ezekhez. Én is ezt tettem, sose bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!