Szoktatok otthon melltartó nélkül/félmeztelen lenni?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnak?aug. 9. 18:34
31/35 anonim válasza:
Igen, szoktam, sőt, akár meztelenül is. Nem érdekel senkit.
32/35 anonim válasza:
A nagy melegben praktikusan öltöztem fel itthon: melltartó nélkül, csak egy nagyon jó anyagú, de erősen rongyos póló volt rajtam. Szerelőt vártam, gondoltam majd átöltözöm mielőtt jön. Este vettem észre, hogy elfelejtettem átöltözni.
A gond az, hogy ez a szerelő évek óta jár ide karbantartani, én meg elsűlyedek a szégyentől.
33/35 anonim válasza:
Csak este, fürdés után nem veszek fel melltartót, valamint bugyit. Napközben mindig van rajtam, bugyi, melltartó és harisnyanadrág is.
34/35 anonim válasza:
Melltartót soha nem hordok, nyáron szoktam félmeztelenül is lenni, ha valaki jön nyilván felkapok egy toppot
35/35 anonim válasza:
Kiknek vannak pufi bimbiudvarai befelé forduló bimbikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!