Szoktatok otthon melltartó nélkül/félmeztelen lenni?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnak?aug. 9. 18:34
1/35 anonim válasza:
A barátom előtt igen, alvás közben szintén. Ő jól reagál, más előtt meg nem járok melltartó nélkül, nem vagyok beteg.
4/35 anonim válasza:
A melltartó mindig rajtam van. Ellenben az alsó gatyát szinte soha nem veszem fel.
5/35 anonim válasza:
Félmeztelenül nem (maximum, ha éppen öltözködés közben vagyok).
Itthon soha nincs rajtam melltartó, alig várom, hogy hazaérve megszabaduljak tőle.
6/35 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele, mint az 5-ös válaszoló. Pucérkodni nem szeretek, de melltartót biztos nem fogok otthonra hordani.
7/35 anonim válasza:
Végül is az alul semmi is félmeztelen, szóval igen. Nyáron szeretek egy hosszú lenge ruhában itthon lenni, bugyi nélkül. Melltartó meg soha nincs rajtam itthon.
8/35 anonim válasza:
Otthon simán meztelenkedek.
Nyáron gyakran nem hordok melltartót, extra rétegnek érzem, ami melegít.
9/35 anonim válasza:
Félmeztelenül nem, de melltartót soha nem hordok itthon.
10/35 anonim válasza:
Melltartót gyakran nem hordok itthon, ha kényelmetlen, vagy nagyon meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!