Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok otthon melltartó...

Szoktatok otthon melltartó nélkül/félmeztelen lenni?

Figyelt kérdés
Hogyan reagálnak?
aug. 9. 18:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
csak egy perverz a kérdező.
aug. 9. 20:53
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Persze, szoktam. A macskámat teljesen hidegen hagyja, hogy mi van vagy nincs rajtam. Legalábbis még sosem reklamált.
aug. 9. 21:55
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
Arkkadia, húzz a francba a privátjaiddal, tiltottalak a francba.
aug. 9. 22:01
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
Otthon soha nincs rajtan melltartó, nyáron még bugyi se, csak egy lenge ruha. 62 éves vagyok.
aug. 9. 22:23
 15/35 anonim válasza:
78%
Szoktam melltartó nélkül mászkálni itthon ha egyedül vagyok, de akár egy sportmelltartóban is.
aug. 9. 23:05
 16/35 anonim ***** válasza:
84%
Itthon kizárólag akkor van rajtan melltartó, ha van nálunk valaki
aug. 9. 23:08
 17/35 anonim ***** válasza:
55%
Eb hordok nem jo ha belelog a levesbe 72/N
aug. 9. 23:09
 18/35 anonim ***** válasza:
81%

Otthon mindig is minimálisra fogom, család előtt póló, short (melltartó bugyi nélkül)

Takaró alatt csakis meztelenül... Az év 365 napján.

Utálom a bugyit, melltartót, de még a ruhát is, otthon csak meztelenül lenné ha egyedül élnék. (de persze nem, póló és short van rajtam, de nincs alatta fehérnemű, nemhogy melltartó, még bugyi se)

aug. 9. 23:54
 19/35 anonim ***** válasza:
51%
Nem igazán értem a kérdést. Ha melltartó nélkül van valaki otthon, az egyenlő félmeztelenül?
aug. 10. 00:22
 20/35 anonim ***** válasza:
35%
Én csak egy boxerban vagyok otthon, és rohadtul nem izgat ki jön, vagy ki lát meg így.
aug. 10. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!