Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miattuk nem tudok vezetni...

Most miattuk nem tudok vezetni? Volt már hasonló élmény? Hogy orvosolnátok ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Szóval amikor a kocsiban vezetek és ott ül anyám vagy nevelő apám, akkor idegesebb és feszültebb leszek néha és előfordul, hogy nem tudok normálisan vezetni... Mit kellene tennem? Most is majdnem bele tolattam egy gödörbe!!! De amikor magam vezetek sokkal felszabadultabban vezetek. És nincs semmi gond... Volt, hogy amikor az oktatómmal vezettem és "felbasztak" agyilag, akkor sem tudtam vezetni... De a jogsim megvan. Azóta kellene a gyakorlás, hogy ne essek ki a rutinból, de ha mellettem ül valamelyik szülő, akkor agresszív feszült vagy ideges leszek. És mivel nem bánthatom meg őket, ezért nem mondhatok ki csúnya szavakat... De beszélni sem tudok nagyon velük, mert nem értik meg amit mondani akarok... Legutóbb is egy sértődés lett a részükről, amikor el akartam valamit magyarázni neki...

Szóval akkor mit csináljak, hogy jobb legyen a vezetési technikám? Stressz oldó megoldások?

2010. nov. 1. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

23:16 vagyok, nem szerettelek volna megbántataní, a hsz-em első fele az előttem lévő zseninek szólt. Neked probáltam konstrukív 5letet adni. Sok sikert a vezetéshez :)

2010. nov. 2. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:

14:11

Ne fossál már ennyire :)

A zseni

2010. nov. 2. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!