Babyka07 kérdése:
DNS apasági vizsgálat milyen árba van? Magzati korban is meglehet csináltatni ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pletykák miatt meglettem vádolva .aug. 2. 03:49
1/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Terhesen is ki lehet mutatni, csak sokkal többe kerül, mint amikor már megszületett. Keress rá az árakra. Ha perli az anya az apát/ feltélezett apát gyerektartásért és ő tagadja, hogy az övé, a bíróság kötelezi DNS tesztre, aztán az fizeti ki, akinek nem volt igaza.
6/11 anonim válasza:
Én biztos nem veszélyeztetném a saját és a gyerekem életét pletykák miatt.
Bennem megtörne valami egyébként, ha "apuka" ezzel vádol. Biztos megcsináltatnám, ha megszületett, de hogy semmi nem lenne a régi, az tuti. Mennyire szeret, ha képes hinni a pletykáknak? És azt gondolja, hogy mástól vagyok terhes? :( Ez igen szomorú, és lehet, még a kapcsolatnak is véget vetnék :(
7/11 anonim válasza:
Aha mert olyan fasza egyedülálló anyának lenni igaz? Sok riherongy esküdözik, hogy ő aztán sose, aztán a férjével akarata felnevelni a fattyát. És még van pofájuk felháborodni.
8/11 anonim válasza:
Valamennyire jogos... Pampognak h na majd ő egyedül felneveli aztán csak kell a gyerektartás... Meló gyerek mellett alig elmegy rhibancnak aztán ő az áldozat mert egyedülálló anyuka...
9/11 anonim válasza:
Ha egy nő felháborodik azon ha ilyet kérnek tőle az ad némi elgondolkodásra okot. Ha tényleg nem csalta meg, akkor miért is zavarja az apasági teszt?
10/11 anonim válasza:
Ez pont olyan, mintha rád fogná valaki, hogy loptál tőle és neked kellene fizetni érte, hogy bebizonyítsd, hogy ártatlan vagy. És ha felháborodsz ezen, akkor még gyanús is lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!