Hol lehet hazugság vizsgálatot csináltatni?
Jelentkezz a Maauuóóóónikaaa-showba... :D
DNS-vizsgálat, hazugságvizsgálat, tuti bunyó = Mónika-show
lol... ha már így álltok, szerintem teljesen felesleges együtt maradni.
Amúgy ugye tudod, hogy a hazugságvizsgálat sem 100%-osan megbízható? Profi hazudozók át tudják verni a gépet.
Sajnos kettőtök kapcsolatában nem a férfivel van a baj. És ezt, mint szakember mondom. Egyik "tipikus jelenség" az, amikor a másik fél már ilyenekben gondolkodik, mint hazugságvizsgálat.
Ezt a kapcsolatot - még így látatlanban is kimondva - te tetted tönkre és a megérzéseid, nem a másik fél...
Utolsó válaszolónak!
Mivel tettem volna tönkre?Azzal hogy gyesen vagyok a gyerekünkel,kí van nyalva a segge.Nem járok sehova.Ő nem dolgozik már egy éve,így rezsibe sem ad.Reggel fölkel és elmegy,este jön elő mikor már vacsi.Mindig hazudik hogy hol járt.Mert pár napon belül már mást mond és sokszor észre sem veszi hogy egyik szavával üti a másikat.Miota munkanélkülin van ki van cserélve.Kezd elhanyagolni minket.Boldogan éltünk mi ezért is vállaltuk be a gyereket.Nálunk se volt semmi amig nem lett munkanélküli!
Hát ha Neked elbírná a lelkiismereted, hogy hazugságvizsgálatra cipeled a párod, gratulálok. Nevetséges az egész ötlet, a problémákat nem így szokás felnőtt emberek közt megoldani. Szerinted komolyan normális dolog, hogy ezt a megoldást látod?
Rúgd seggbe és küldd el dolgozni, ne rajtad élősködjön. Bár nem lehet rossz a dolgotok, ha otthon ülve és egész nap csatangolva (lefogadom nem virágokat szagolgat a mezőn, bármit is tesz fix pénzzel jár), és ilyen marahaságokon gondolkodva még netre is futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!