Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről, az...

Mit gondoltok erről, az anyukája tényleg ennyire szégyelli a pénztelenséget?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 1 évig jártam, de 3 hete vége lett a távolság miatt. [147 km] Úgy döntöttünk azonban, hogy igyekszünk megbeszélni a problémáinkat, hogy megpróbáljuk megmenteni a kapcsolatot. Úgy volt, kedden, azaz holnap találkozunk, de ma felhívtam, és azt mondta, az Édesanyja nem engedi, mert nincs pénzük. Arra gondoltam, hogy felhívom az anyukáját, és elmesélem neki, hogy mi is ugyanúgy borzalmas anyagi háttérrel rendelkezünk, de ettől függetlenül a fiú mindig jöhetett. Anyukám felajánlotta, hogy jöjjön el a fiú, mert én anyum szerdán kap fizetést. Fél 4 felé még felhívom a fiút, és megmondom neki, hogy ha szeretne, akkor jöhet, anyukám személyesen HÍVJA, nekik pedig csak 530 Ft-ot kell "előteremteni". [MÁV-nál a fiúnak 90%-os kedvezménye van, tartósan beteg, ha a szomszéd városig jön vonattal, nem kell átszállnia, plusz 30 Ft-ot megspórolnak, és amúgy is retourjegy, ami 14 napig érvényes.] Kb. péntek reggelig ittmaradhatna nálunk, mert az anyagi helyzetünk ellenére van kajánk. [rokonoktól kaptunk 10 kg húst, zöldségeket, stb] Szerintetek? Ez az egyetlen megoldás, mert suli mellett nem nagyon tudunk találkozni, és egy évben egyszer van őszi szünet. Megoldható lenne? Voltatok már ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben?
2010. nov. 1. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha lesz kedved majd írd meg kedves kérdező, hogy sikerült-e megbeszélni a dolgokat illetve összehozni a találkozót. Fel a fejjel ha szeretitek egymást nem állhat közétek senki és semmi! :)
2010. nov. 1. 15:31
 12/18 anonim válasza:
internetre van pénzetek de másra meg nem ? hát ez a dolog eléggé sántít szerintem . (Le lehet pontozzni nyugottan engem de ......)
2010. nov. 1. 15:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Fogok még írni, amint beszéltem vele. [amúgy utolsó - a net azért nem olyan drága, kb. 3500 Ft havonta ;)]
2010. nov. 1. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:

3500 forint a net? és mennyi a telefon?

Sok családnál azért a 3500 forint 1 heti kaja pénz...

Bár az is igaz,hogyha már be van kötve,és hűségnyilatkozat van,akkor az sem segít ha kikötik,mert akkor is fizetni kell.

Szerintem az anyukájának ne szóljál a pénzügyi helyzetük miatt,mert ahogy írtad nem kedvel téged.Csak olaj lenne a tűzre.Inkább szerezzen a barátod 500 forintot,és ő menjen hozzátok,persze ha akar.Ha nagyon akar akkor tuti megszerzi a pénzt..

2010. nov. 1. 15:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Anyukámat nem kedveli a fiú anyja, engem szimpatikusnak meg normálisnak tart. Most, hogy ez a pénzügyi helyzet van, azt találtam ki, hogy mi lenne, ha úgy mennék, hogy elmegyünk valamerre, én pedig délután hazajövök. De a fiúnak most próbálom felvezetni a dolgot.
2010. nov. 1. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de annyira furcsa, hogy úgy említed folyton, hogy "a fiú", nem pedig a kedvesem, párom, vagy csak szimplán ő.

Egyébként szerintem jó az ötleted, de az anyukáját ne hívd fel.

2010. nov. 1. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbantani, de nekem ez inkabb kifogasnak tunik. Mivel szakitottatok, az anyukaja nem akarja, hogy ujra osszejojjetek es ezert mondja, hogy nincs ra penz. Neki ez mar nem fontos.
2010. nov. 2. 17:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Na, kértétek írjam meg, mi lett. Tegnap végülis elmentem hozzájuk, az anyukája bevallotta, hogy azért nem akarja, hogy ott aludjak, mert nem akarja, hogy a fia "kihasználjon", hogy "d.gjunk egy jót, aztán a soha viszont nem látásra". Sokat beszélgettem az anyukájával, mert amúgy nekem nagyon szimpatikus nő. A fiúval pedig egésznap annyit csináltunk, hogy fetrengtünk az ágyán, csókolóztunk, és rengetegszer szerelmet vallott. Folytatni szeretné a kapcsolatunkat, ahogy én is. Még nem tudjuk, mikor találkozunk újra, de szerintem 1-2 héten belül. És azért mondom rá szimplán, hogy "a fiú", mert most nem járunk. :s Talán ha többet találkozunk, és kialakul afféle "utazási rend", akkor összejövünk megint, de addig csak találkozgatunk.
2010. nov. 3. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!