Mit gondoltok erről, az anyukája tényleg ennyire szégyelli a pénztelenséget?
Szerintem hívd fel őt is meg az anyukáját is és mond el nekik.
Az is megoldás lehet ha anyukád hívja fel az Ő anyukáját.
A helyzet a következő.Sajnálhatod a barátodat,de neked semmi közöd az ő anyagi helyzetükhöz.Semmi közöd ahhoz,hogy az anyja cigit vagy kenyeret vesz a pénzéből,és ezt neked még megszólni sem lehet.Abban is biztos vagyok,hogyha felhívod az anyját,hogy "Kata néni,tudom,hogy szegények mert mi is azok vagyunk,és tudom,hogy nincs pénze,de engedje el a fiát hozzánk itt aludhat pár napig,kap enni is rendesen stb" Elég sértő,mert valahol lejáratnád az asszonyt.(bár a szándékod nem bántó) De a legtöbb ember bizony szégyelli hogy szegény,és igyekszik titokban tartani..Nem hiszem,hogy 15-17 évesnek kéne lemondani az anyuka hibáját,tehetetlenségét.
Örülj annak,hogy neked vannak rokonaid akiktől rendszeresen kaptok több kiló húst,zöldséget,mert bizony ez is ritka már egy családban..
Ha annyira akarod,hogy a barátod ott legyen nálatok,akkor hívd meg őt magát pár napra.A barátod kérje meg az anyját,hogy engedje el,és elég neki 500 forint.Bár a fiúk többsége kicsit szégyennek tartja ha a lány költ rá pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!