Miért csinálja ezt anyu?
Figyelt kérdés
Régen/eddig is kibírhatatlan volt de most meg végképp nagyon az. 43 évesen rájött,hogy neki külsőt kell változtatni. És fekete haját szőkére festette. Világ életében fekete volt a haja. Havonta jár tetováltatni,előtte soha nem volt neki,mind két karját telibe varratta. Apuval már kb.4 hónapja külön alszik,nem is akar mellette aludni,kint alszik a kanapén. Mindenbe beleköt,ha apu levegőt vesz már akkor is mondja,hogy ne sóhajtozz már. Meg stb. Nem tudom mi lett vele,de emiatt folyamatosan veszekednek,apuval és már kibírhatatlan. Nem tudom miért csinálja ezt anyum. Ha én vagy húgom próbálnánk vele beszélni,rögtön az a válasza hogy irigyek vagyunk rá. Olyan ruhákat felvesz hogy épp hogy eltakarja amit elkell. Rengeteget veszekednek apuval.2024. júl. 19. 21:02
11/16 anonim válasza:
Klimax?? Biztos elég rosszul érzi magát, esetleg halálfélelme is van, ahogy látja hogy öregszik... és próbál menekülni.
12/16 anonim válasza:
Klimax fenét, félrekúrogatós fajta volt mindig csak most valaki olyat talált, akivel jobban összejöttek a dolgok
13/16 anonim válasza:
Igazi kis Kathleen Turner a Rózsák háborújából, aki a férjére, mint boldogságszolgáltatásra tekint és azt ismételgeti, hogy "nem vagyokkkk bbboldoggg" és afféle ilyen élhetetlenségi hormonzavarban van.
14/16 anonim válasza:
Még annyit, hogy szeglny apád jobban járna, ha ő kezdeményeznl a válást, mint hogy ez a luvnya teljesen kiherélje és megalázza.
15/16 anonim válasza:
36 vagyok, anyukád csak 8 évvel idősebb nálam, egyáltalán nem idős.
Mondjuk veszekedések helyett akár el is válhatnának apáddal és akkor nem menne az egymásba belekötés. Például - nem olyan ördögtől való a válás, de legalább nem cincálják egymás idegeit éveken át.
16/16 anonim válasza:
Vagy apád kefélt félre, anyád meg kiábrándult, és kitombolja magát, gyűjt egy kis önbizalmat. A nők nem kezdenek el egy jól működő házasságban húsz év után így megőrülni. Oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!