Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt anyu?

Miért csinálja ezt anyu?

Figyelt kérdés
Régen/eddig is kibírhatatlan volt de most meg végképp nagyon az. 43 évesen rájött,hogy neki külsőt kell változtatni. És fekete haját szőkére festette. Világ életében fekete volt a haja. Havonta jár tetováltatni,előtte soha nem volt neki,mind két karját telibe varratta. Apuval már kb.4 hónapja külön alszik,nem is akar mellette aludni,kint alszik a kanapén. Mindenbe beleköt,ha apu levegőt vesz már akkor is mondja,hogy ne sóhajtozz már. Meg stb. Nem tudom mi lett vele,de emiatt folyamatosan veszekednek,apuval és már kibírhatatlan. Nem tudom miért csinálja ezt anyum. Ha én vagy húgom próbálnánk vele beszélni,rögtön az a válasza hogy irigyek vagyunk rá. Olyan ruhákat felvesz hogy épp hogy eltakarja amit elkell. Rengeteget veszekednek apuval.
júl. 19. 21:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Kapuzárási pánik/Van egy pasi, akinek tetszeni akar, esetleg már több is annál. Nem tudsz mit csinálni vele, apukádnak még csak lenne beleszólása, esetleg válással a végén, de neked gyerekként szerintem semmi.
júl. 19. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Eletkozepi valsag, megunta a csaladot. Ujra fiatal akar lenni. Elni es szorakozni akar. Innen mar csak egy lepes, hogy elkezdjen bulikba jarkalni es fiatal pasik utan koslatni. Ahogy ez mar lenni szokott nemely kozegekben. Vegul jon a valas, majd a siras, amikor rajon, hogy megsem valt be a csere. ;-)
júl. 19. 21:19
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Ahogy a 2-es kifejtette, ahhoz sokat nem tudok hozzátenni. Sajnos hormonális okai is vannak, nem csak egy hiszti, de tény, hogy nem egyszerű egy ilyen nővel. Egyik férfi kollégám úgy kibaszta a pontosan így viselkedő nejét, mint macskát szarni. Én is azt tenném, ha azt látom, hogy idegesíti a jelenlétem.
júl. 19. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Attól, hogy te gyerekként idősnek látod anyukád, egy 43 éves nő még nagyon is fiatal. Miért ne lehetne új hajszíne, vagy akár tetoválása? A rossz párkapcsolathoz meg két ember kell.
júl. 19. 21:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már gyerek,21 éves vagyok. Nem azzal van a baj,hanem furán most mindent meg akar változtatni magán,amik miatt folyton veszekedések vannak. És 4 hónapja lakom újra velük,de nagyon kibírhatatlanok
júl. 19. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
De, gyerek vagy.
júl. 19. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Jovore annyi leszel, mint amennyi o volt, amikor szult teged. Egyaltalan nem oreg. Lehet megunta az evtizedekig tarto robotot, hogy eljar dolgozni, meg otthon is cselednek nezik.
júl. 19. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

Hú, hogy fogja ezt a “fázisát” szégyellni pár év múlva!

Szerintem akadt pasija, drága, ennek szeretője van, ez több mint kapuzárási pánik! Itt már bezárult a kapu!

Azért alszik külön és őrjöng.

Szégyen. Elég primitív szinten lehet, ha így adja elő magát !

júl. 19. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
Te a saját érdekedben költözz el.
júl. 19. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Férfiaknál és nőknél is előfordul 40-es, 50-es éveikben, ezt hívják kapuzárási pániknak. A gyerekeik felnőttek vagy tinik, egyre kevesebb feladat van velük, egyre kevésbé van szükségük a szülőkre (ez így normális), a munkában egyre fásultabbak, a házasságok nagy része jó esetben a mindennapi mókuskerék, megszokás stb. - hirtelen beüt, hogy kb. "Úristen, UGYANEZT kell csinálnom nap mint nap még 20-30-40 évig? Ugyanaz a munka (még ha munkahelyet is vált közben), ugyanaz a férj, ugyanaz a test (ami szintén kopik), ugyanazok a hétköznapok?" Sajnos sokan pánikba esnek és szélsőséges módon próbálják rendbe tenni az életüket, de van, akinek már régóta problémái voltak akár a munkájával, akár a kapcsolatával és ez az utolsó csepp a pohárban, hogy változtasson. Sajnos nem mindig okosan, megfontoltan. Vigasztaljon, hogy apukáddal valószínűleg már eléggé ellaposodott a kapcsolatuk korábban, ez jött most elő ilyen látványosan. Te nem tudsz mit tenni, ezt nekik kell megoldaniuk, ha lehetséges, maguk között vagy szakember bevonásával.
júl. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!