Titkolnád ha tudod sogórnőd mástól terhes?
Figyelt kérdés
Tiktoknád ha tudomásodra jut sogornőd volt mással is mikor teherbe esett? Mai napig tesómmal él viszont akivel kavart a haverom, el mondjam vagy tartsam magam ha igen miért ne mondjam el?júl. 18. 12:42
31/37 anonim válasza:
én tuti, nem foglalkoznék ezzel. Ha már uton van a gyerek, az a legfontosabb, h nyugis helyre szülessen. Ha volt is együtt mással, egyszer sem biztos, h abból van a gyerek. Másrészt nekem picit ugy tunik, h ez kedves barát szét akarja barmolni a sogornőd kapcsolatát. Férfibetegség.
34/37 anonim válasza:
Én elmondanám ha 100%ban igaz. Hogy később ne csináljak felesleges vitát.
Saját tesómról van szó! Utána ha akarja úgyis felneveli, de tudnia kell hogy nem saját gyerekét neveli.
Persze hogy elmondanám még ha simán megcsalja akkor is.
Ez engem is érintene mert az unokahúgom, vagy öcsém nem mindegy hogy egy idegentől van.
35/37 anonim válasza:
34, és honnan tudnád, hogy 100%-ban igaz?
36/37 anonim válasza:
Azért írtam hogy csak akkor mondanám ha 100% mert amúgy rizikós viata.
De belegondolsz a pl Kovács család miért nevelje más gyerekét?
Kovács mama, és papó szeressen egy olyan unokát aki nem is a fiától van... Magyarul idegen.
És ez csak egy családi hozzátartozó.
37/37 anonim válasza:
Épp ezért kérdeztem, mert én is szólnék, na de honnan tudhatnám mindenféle teszt nélkül? Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!