Titkolnád ha tudod sogórnőd mástól terhes?
Kérdező!
100%-ig biztos vagy benne (akár a saját életedre is megesküdnél), hogy más az apa?
Képzeld el a következő szituációt!
- Józsi tudod, hogy a Kati (feleség) gyereke nem tőled van?
- Köszi, hogy szólsz Mari. Elmegyünk DNS tesztet csináltatni.
A DNS teszt eredmény után:
1. verzió: - Mari, tönkretetted a családomat. A teszt azt mutatta, hogy enyém a gyerek. Alaptalanul vádakodtál...
2. verzió: - Mari, tudom, hogy nem tőlem van a gyerek. Meddő vagyok. Megbeszéltük Katival, hogy mástól esik teherbe és felneveljük együtt a gyereket. Mérges vagyok rád, mert ezt nem akartok közhírré tenni...
3. verzió: - Valóban nem tőlem van a gyerek. Megyek és beadom a válópert. Tudsz egy jó válóperes ügyvédet Mari?
Kitalálhatnék még néhány verziót ilyen-olyan kimenetellel, de nem teszem. Rád bízom, hogy az információközlési kényszereddel mit teszel. De gondolkodj el a lehetséges következményeken és cselekedj belátásod szerint!
"de ha egy férfi csinálja ugyanezt akkor őt elhanyagolta a nője"
Én eleget hallottam ez fordítva is, úgyhogy hagyjuk ezt a feminista szarságot.
Már közel 30 éve is egy akkori, "hímsoviniszta" világban felnött 70 éves ember (szomszéd) azt mondta amikor szétmentünk a csajommal, "látod, megmondtam, hogy nem szabad hogy a p...na száraz maradjon!". (persze nem megcsalás volt a háttérben, csak ö hitte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!