Jól tettem? Egy ismerősöm, nagyon jó barátom,11 éves, lány. Rossz társaságba keveredett, cigizett, ivott, minden.
Szerintem jól tetted.
Egy gyerektől nem várható el, hogy határozottan odaálljon a szülők elé, és talán el se hitték volna.
De mégis segíteni akartál, és ez becsülendő.
A barátod túl fogja élni, hogy ordibálnak vele a szülei, de azt, ha 11 éves korától cigizik, nem biztos.
Ivott is, jézusom!!!!!!!!!
Én 15 évesen kezdtem a bulizást, de utólag azt is korainak tartom...
Ezt azért nem kellett volna!Tudod milyenek a szüleik,ismered őket?Lehet véresre verik érte!És ez nem vicc!Engem ki is nyírtak volna!:S
Ha elmondtad volna neki,hogy b.meg,ha nem hagyod abba ezt a k.va cigit,meg piát,elmondalak anyádéknak!És beszélni egy kicsit a fejével.Ha te már jóval idősebb vagy,akkor elmondhattad volna neki,hogy te x évvel idősebb vagy,és még nem gyújtottál rá,ő pedig x évvel fiatalabb,és már úgy szívja,mint a nagyok!Megmondhattad volna neki,hogy ha cigizik,65 évesen tüdőrákba meg akar halni,vagy 100 évig akar élni,normális életet?!
Ha megtudja,hogy Te voltál,és te vagy a legjobb barátja,de ha nem,akkor is könnyen depresszióba süllyedhet!
Én soha nem cigiztem,de 12-14 évesen elég depressziós voltam,öngyilkosságon gondolkoztam,bár ez apám miatt volt,aki meg is mondta,hogy útál,és karácsonykor is csak b*szlatott!
Bűntudatod akkor lehetne,ha 20-30 év múlva tüdőrákba meghalna!Ez csak elhamarkodott döntés volt,máskor inkább beszélj meg ijen dolgokat!
szerintem ez annyira nem a te dolgod volt, hogy kicsit furcsának tartom, hogy NÉV NÉLKÜL bemószeroltad.
ha a saját lányod én megértem. de legalább a neved adtad volna.
ez szerintem nem a legjobb húzás volt tőled. talán én még szégyellném is magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!