Családi vitánál közbe szoktál lépni?
Anyádnak semmi köze az unokája neveléséhez szóval nyugodtan állíthat magán.
Megjegyzem, a csaj nagyon türelmes lehet, mert én már rég megmondtam volna neki, hogy oké, akkor nem jön hozzánk, nem engedem be, az unokáját meg látja havi egyszer, de ha akkor is belém áll, felejtse el.
Bocs, ez nnoszensz.
Nagyon helyes, hogy a meny visszaszól, ha már a férje egy tutyimutyi kisgyerek.
amitől anyukám kikelt magából, hogy pár hónapos gyerek mellől "hova menne rázni a picsáját" - mondjuk vszeg ez lett volna az utolsó megszólalása nálunk, mert többet a kerítésen nem jutna be, aztán nyávoghat.
Bár, hogyha az én anyósom mondana ilyet, a férjem abban a pillanatban rakná ki kapun kívülre - úgy örökre.
A te tketlen tesód hol van a történetben???
Hm, kicsit eltértetek a kérdéstől. Nem falunapot csinálnak unokatesóm szülinapjából, de jó a viszony és szoktunk ilyenkor páran lenni, uncsim is pl.mindig ott van sógornőm szülinapján. De ez most tök mindegy csak egy példa volt, hogy min megy jelenleg a vita.
Nálunk valamiért ez a szokás vagy nem tudom minek nevezzem, hogy ha ketten összevitatkoznak mindenki kínos csendben hallgatja, aztán mintha mi sem történt volna. Szerintem ez fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!