Szerintetek mit tegyek ha a párom volt felesége
állandóan jeleneteket tesz olyan helyeken ahol egy fedél
alatt agyunk, pl bál stb? HOGYAN KEZELJEM?
11/19 A kérdező kommentje:
Olaj!!!Ez megfelel?Te zseni !Ezt most véletlen rosszul írtam,de neked feltétlen belém kell kötnöd?Az ok ,hogy félre írtam,de nem ez volt a téma,ha szar volt a napod,ne engem baszogass!!Én igyekeztem az eddigi kérdezőknek rendes és nem sértő válaszokat adni.
Kedves intelligens kérdező!
Amint látod, nem sok olyan választ kaptál, ami téged támogatna. Belegondoltál egy pillanatra abba, hogy vajon miért utál téged, a felkapaszkodott férjed otthagyott felesége? Mert te ülsz az ő helyén a bálokon, amikre nektek kötelező eljárnotok. Remélem a temetésekre is kötelezően eljártok majd.
2010. nov. 2. 23:59
13/19 A kérdező kommentje:
Hát tőled biztos,hogy intelligensebb vagyok.Miért kell feltétlen belekötnöd az emberbe.Jelzem a volt feleség ilyenkor ittas mint az állat,magát égeti le.Mikor "a feleség volt" el sem kísérte egyéb hivatalos helyre a férjét,csak ahol inni lehetett.Ezzel már szerintem azt is közöltem burkoltan,mi is volt a válás oka???Nem én az egyszer biztos.Ja képzeld temetéseken is ott illik lennünk,koszorúzások stb.És mi van akkor a párom ezzel jár viselek bári vele járó esetlegesen nem túl szórakoztató kötelezettséget is.Aki pedig nyilvánosan jeleneteket rendez az szerintem egy bunkó.A sérelmeket nem közszemlére szokták tenni.Különben nem velem cirkuszol olyankor a volt feleség,hanem bánja-bántja,hogy ő nem tett semmit a boldogságuk érdekében.Na meg égő is lehet neki ,hogy ezt a játszmát elvesztette.Biztosan te jól át lettél verve,csak azt tudom mondani.A válás oka nem én voltam már bocs?Ja? kérdezem én, ha te elválnál nem kezdenél új életet?ha nem akkor nem vagy társas lény.mindenkinek joga van a boldogsághoz,lehet hogy egyeseknek csak egy válás után teljesedik be.
14/19 A kérdező kommentje:
Ja. és ajánlanám figyelmedbe az első választ adók véleményét is.Bocsika !Te vagy csak ilyen ellenséges!!!Látszik ,hogy egy megkeseredett ember vagy,tele rosszindulattal.
Kedves második feleség!
Megkérdezhetem, hogy a részeges, vörös, görbelábú első feleség hány éves most, és Te mennyi éves vagy? És a képviselő úr mennyi idős?
2010. nov. 4. 19:29
16/19 A kérdező kommentje:
Miért fontos ez?Ők egykorúak voltak és én 3 évvel vok fiatalabb a páromnál.Ennek most mi jelentősége?Már a házasságuk ideje alatt is külön szobában aludtak több évig.Nem hinném, hogy az volt a cél,hogy fiatalabbra cseréli a feleségét.Egyszerűen nem értették meg egymást.Nem gondolod?
Tudod kedves kérdező, amikor olyan beszélgetést hallok, hogy a pénztárosnő megint rosszul adott vissza, akkor tutira lefogadom, hogy kevesebbet adott vissza, mint járna. Itt, a Ti esetetekben is előre fogadni mertem volna, hogy fiatalabb vagy a vörös, görbelábnál. Természetesen nem azért, hanem azért, mert később születtél. Egyébként én nem megkeseredett, százszor nősült pasi vagyok, hanem a szomszéd kislányt feleségül vevő, és már több évtizede kitartó( szerető) hapsi. Két saját felnevelt gyerekkel, három unokával. És remekül elvagyunk...
2010. nov. 5. 18:51
18/19 A kérdező kommentje:
Akkor miért van az,hogy nem is arra válaszolnak egyesek, amit kérdeztem, hanem kiforgatják a kérdést és eltérnek a kérdéstől valami okot keresve,hogy a kérdezőt megbántsák.Ismétlem nem azt kérdeztem, hogy miért teszi ezt esetlegesen a volt feleség, hanem, azt,hogy "hogyan kezeljem"De azért kaptam korrekt válaszokat is,azoknak pedig köszönöm.Neked meg annyit,kedves utolsó hozzászóló,hogy sok boldogságot.Tudom,hogyan kezeljem az incidenseket csak már uncsik.(amit a volt feleség csinál)
Szia!
Nem tudom nézed-e még a válaszokat,amiket kapsz, de én teljesen megértelek,mert én is ugyanebben vagyok benne és már nekem is elegem van a volt feleség különböző beszólásaiból. Ráadásul nem értem miért kapom őket,mert a válásuk után több mint 1 évvel ismerkedtünk meg a férjemmel.
2011. márc. 21. 20:58
Kapcsolódó kérdések: