Igen, kérdező, ezt én sem tudom felfogni, hogy vki szerint ha vki a melegségről akar beszélni a gyerekkel, abba miért vinné be rögtön a szexet... ilyen idős korban elég annyi, hogy van, amikor fiú lányt szeret, és van olyan is, amikor fiú fiút vagy lány lányt, és olyan kapcsolatban vannak nagyjából, mint a szülei vagy egy ismerős házaspár, ha elváltak a szülei. Nem azt, hogy ki mit hova dug be, hogy vesz fel óvszert...
jún. 17. 14:15
32/38 anonim válasza:
"Érdekli a téma"
Konkrétan a szex?
Vagy az LMBTQ?
Nem tudom, nekünk eszünkbe nem jut ilyen témákat kitárgyalni hasonló korú gyerekeink előtt.
Függetlenül attól, hogy a szex mibenlétéről már beszéltem neki.
jún. 17. 14:27
33/38 anonim válasza:
Aha, nem beszélnek róla a szülők, mert milyendologez, de azért a tableten pörgeti a youtube shortsot a gyerek felügyelet nélkül, ami tele van ilyen tartalommal. :D (Tudom, tudom, a tiéd pont nem, lapozzunk:))
jún. 17. 14:54
34/38 anonim válasza:
Senki sem születik homofóbnak, ez tanult viselkedés. A gyerekek nyitottak és elfogadóak, amíg a felnőttek el nem kezdik beléjük nevelni a saját neurózisaikat.
jún. 17. 20:14
35/38 anonim válasza:
MI az hogy társak vagytok? Te hány éves vagy? Ha minimum tini, miért egy 9 éves a barátod? A homofóbiát a családból / környezetből szerzett információk építik az emberben. Nekem sose beszéltek róla szülök, a környezetem, az iskola, így amikor gimnáziumban elöször találkoztam a homofóbiával a társaságban, tártam kezeim, hogy én nem értem mi a problémájuk más emberrel, amíg az nem bánt másokat.
Nem kell egy 9 évesnek a szexualitásról beszélni. Majd idősebb korában mondd el neki, hogy te kiket szeretsz, ha feljön a téma. Arról beszélhetsz pártatlanul, hogy szerinted amiatt hogy kit szeret valaki, nem kell őt utálni.
jún. 17. 22:45
36/38 anonim válasza:
Figyelj, én meleg vagyok ÉS homofób. Utálom a magamutogató, vonulgató būzikat, felőlem kipusztulhatna az összes is. Úgyhogy egy 9 éves is simán lehet homofób, mert undorítónak tartja, hogy 2 férfi...
jún. 18. 06:41
37/38 anonim válasza:
Nehogy már egy 9 éves gyerektől legyél megijedve! Mi az, hogy kénytelen vagy hazudni neki? Dehogy vagy! Mondd meg neki, hogy téged a fiúk vonzanak, nem a lányok, ennyi. Ha kedvel téged, majd túlteszi magát rajta. Nehogy már ő neveljen téged, fordítva kéne!
jún. 18. 19:32
38/38 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a melegekkel, vannak meleg barátaim is. De nem bírom felfogni, hogy egy 9 éves gyerekkel miért kéne ezt megosztanod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!