Hozzá lehet szokni valaha is a honvágyhoz, ha az ember külföldön él?
Egy pillanatig nem volt és nincs honvágyam.
A barátnőm hiányzik - nagyon! - de akárhányszor hazamegyek csak megerősít, hogy véletlenül se akarjak hazaköltözni.
Szép hely Magyarország, ezt nem vitatom csak élhetetlen.
Nincs alkalom, hogy ne kötne belém legalább 4-5 férfi a Keletiben (de múltkor konkrétan majdnem megvertek a Szigony utcában), ne jönne oda csöves, kéregető, a közlekedés egy fos, és sorolhatnám.
Hiába él otthon a családom, és hiányzik a legjobb bartnőm, ezek az "apróságok" újra meg újra megerősítenek milyen jól döntöttem, amikor elhúztam az országból.
Én is pont ezen gondolkoztam. Elmegy az elet hogy nem talalkozunk eleget. De rá kellett jönnöm, hogy a szeretteim is hibásak voltak. Sose jöttek hozzám, csak a kifogást keresték.
A te szeretteid miért nem mennek hozzád látogatóba? Meg lehet oldani csak akarni kell. Én azt látom hogy az otthoniaknak tök kényelmes hogy külföldről mászkál haza az ember, ők viszont akkor sem utaznak ha azt mondjuk nekik, hogy kifizetjük a repülőjegyet. Csak időben meg kell venni, nem az utolsó pillanatban, úgy olcsó a jegy. Neha olyan jó áron van hogy egy magyar fizetésből is simán meg lehet venni. Nem egysuerre 5 embert, hanem pl a szülőket egyszerre, ha van testver akkor őt külön. Ha van gyerek akkor egy szobába rakni őket arra az időre, ha pl házban van nappali akkor ott os lehet aludni, vagy egy rokonnál elszallasolni. 2 hetet simán el lehet így lenni. Közben eljarhatsz dolgozni tehát nem kell szabadságot követnek. Mire hazaersz ők ott vannak. Akkor az évi 2 mindjárt 3 alkalom lenne amikor látnád őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!