Anyukákhoz kérdés: hogyan és mit reagálnál erre?
Figyelt kérdés
Ha a gyereked megkérdezné tőled, hogy Te részt vennél-e egyszer egy iszapbirkózáson.
TV-ben vagy interneten látott ilyesmit, erről jutna eszébe ez a dolog. Meglepődnél egy ilyen kérdésen a gyerekedtől, vagy nem különösebben, mert ez simán belefér nálatok?
jún. 16. 20:05
1/15 anonim válasza:
hát most milyen kérdés ez xd.
mondanam neki hogy nem, mert koszos leszek tőle.
2/15 anonim válasza:
Meglepődnék, ha nem tudnám, hogy érdekli az ilyesmi, a válaszom nem lenne ettől függetlenül.
3/15 anonim válasza:
Meglepödnék, hogy ilyeneket néz egyáltalán, de közölném, hogy ennyire nem vagyok hülye, nem csinálnék ilyet.
4/15 anonim válasza:
Én azon vagyok meglepődve, hogy már megint írja ki valaki ezeket az iszapbírkózós kérdéseket. 😭
5/15 anonim válasza:
Vótmá :D
De egye fene, válaszolok, meglepődnék, de belefér, nincs ebben a kérdésben semmi ciki, de nem, nem vennék részt.
6/15 anonim válasza:
Meglepődnék kicsit, és azt mondanám, hogy nem, nem vennék részt.
Furcsa kérdés, de semmi ciki nincs benne.
8/15 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy mivel se verekedni nem szeretek, se koszos lenni, nem vennék részt benne.
9/15 anonim válasza:
Én a nővéremet nézném meg ilyenben inkább Xd
10/15 anonim válasza:
Nem verekednék, akkor se ha jó móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!