Rosszul esett!? Eddig nem voltak ilyen megjegyzései.
El vagyok keseredve.Párom tegnap hozott nekem 1tábla csokit,és azt mondta hogy egyek,mert így sosem pics.sodok ki...Akkor is megakadtam ezen a szavon,de különösebben nem érdekelt.De ma megjegyeztem neki h nem esett jól,és mondtam hogy ez olyan volt mint egy célozgatás.Tagadta,nem célzás volt.(én másképp gondom)Délben is elsütötte hogy ő csak azt mondta hogy ha sokat eszek akkor kipics.sodom...Mert ő álítólag "megelőzteti"velem...
Eddig sosem jegyzett meg semmi ilyen jellegű dolgot,az odáig oké hogy változott a testem amióta összejöttünk,de azért nem olyan amit szégyelnem kellene.Még amikor összejöttünk 16sem voltam most meg 19,sokat fejlődött a testem..Mit gondoltok?Fölfújom a dolgot?NEM direkt csinálja?Nem érzi h rosszul esik?
Ááá a csokit kedveskedésből vette, csak megjegyezte mellé, hogy óvatosan... ennyit nem érteni :).
Amúgy meg vett volna virágot, ha nem akarja hogy elhízz...
hát, jónagy parasztnak kell lenni ahhoz, hogy ilyet mondj a barátnődnek, "kedvességből".
Lúzer f@sz a barátod. Csokit vesz, hogy kedveskedjen, és egy szóval tönkrevágja az ajándékot. LLáááma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!