Túl sokat költök mikrotranzakcióra így emiatt már többször kerültem bajba és vesztem össze a szüleimmel. Hogyan tudnám visszafogni ezt az egészet?
Egy icipici reszlet kimaradt: kinek a penzet is koltod? Zsebpenz vagy sajat fizu?
Gamer apakent tudom hogy a jatekokat nem a Maltai Szeretetszolgalat kesziti, viszont a leirasban inkabb skinnek, estleg p2w vacakok lehetnek.
Az utobbi csapna ki a biztositekot legjobban.
#21 Na, ezért nem adtam meg soha semmilyen helyen a bankkártya adatait a gyerekeknek, sőt, a saját steam, meg epic, meg google fiókomnak sincs hozzárendelt bankkártyája.
Amikor tényleg olyan deal van, (Red Dead Redemption 2 kb. 5500-ért), akkor hozzáadom, kifizetem, eltávolítom.
A gyerekeknek meg a "go to" ajándék helyét átvették a feltöltőkártyák (korábban meg LEGO szettek voltak). Gyereknap, névnap stb? Feltöltőkártya. Mindenki happy.
A saját fizetésed? Akkor maximum így jártál, hogyha hó végén zsemlére futja.
Tesóm ilyen, ő jár dokihoz ezzel, de állandóan kicsúszik a keresetéből, pedig bszki többet keres, mint én.
Annyi, hogy nem adunk neki kölcsön. Soha. Oldja meg. Ételt kap, nem hagyjuk éehzni, de pénzt nem adunk a kezébe.
Duke81 neked sem ártana egy jó pszichiáter, mert minden kérdéshez azt írod, hogy vernéd meg a kérdezőt, törnéd szét a fején ezt-azt és sorolhatnám.
Értem én, hogy ide könnyű beböfögni ezeket, mert senki nem ver szájba érte, mint vszeg tennék, ha élőben arcoskodnál, de nem gondolod, hogy irtó gáz vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!