Otthon nem fogadják el hogy meleg vagyok mit csináljak ?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok ki derült hogy van kapcsolatom folyton a fejemhez vágják bzi retaldált selejtes hulladék meg azon vannak hogy szét valaszanak minket a párommal a párom folyton a gyerek válalásal jönnek meg azzal hogy szégyent hozuk rájuk mit fognak gondolni roluk a többek a párom egy évvel fiatalabb nálam
Mit tudok tenni ez ellen ha el menni még nem tudok mert itthon kell ki járnom a sulit úgy mond be vagyok fenyitve és már nagyon nem bírom mentálisan tudok valahová segítségért fordulni vagy mit tudnék tenni mert már tényleg nagyon nem bírom itthon csak egyedül a párom miatt nem csinálok hülyeséget
Amit előttem is írtak, kamuzt, hogy mégsem vagy az, csak 'össze voltál zavarodva' és próbálj meg mihamarabb költötni
jún. 2. 17:23
12/19 anonim válasza:
Amint megvan az érettségi, Go szállásos szar meló külföldre, addig is gyűjtesz egy kis pénzt, hogy ne kelljen visszakúszni,és többet ne nézz efelé a csürhe felé, a telefont se vedd fel nekik!
jún. 2. 17:28
13/19 anonim válasza:
Iskolapszochológus, vagy valamilyen mentálhigiénés szakember. Otthon ne beszélj róla, vagy tagadj. Próbálj meg minél hamarabb függetlenedni mert enelkül nem fogsz 1ről a 2re jutni
jún. 10. 21:24
14/19 anonim válasza:
Mi történt azóta?
jún. 21. 22:32
15/19 A kérdező kommentje:
14 kerdezo Egyre rosszab a helyzet már pszhihologushoz járok egyre rosszab az állapotom
júl. 7. 09:25
16/19 anonim válasza:
Kérdezz vissza, hogy miért rajtad akarják kitölteni, hogy egy retardált, selejtes hulladékot csináltak? Ők b.szták el, te csak az lettél amit ők csináltak. Nem a te hibád, hogy nem tudtak heteroszexuális gyereket gyártani. Mondd, hogy talán az általuk mutatott selejtes minta miatt lettél ilyen. Akik ahhoz is hülyék, hogy a nemi vonzalom nem döntés kérdése, azokkal nem tudsz mit kezdeni, de legalább dobd vissza a labdát. Aztán amint lehet el tőlük messzire, sz.rd le mikor már ők enyhülnének, keresnének téged. Púposodjon meg az ilyen, nem hogy erőt adna, támogatna, inkább még mélyebbre lök. Az ilyen "család" a selejt, nem te.
júl. 7. 11:26
17/19 anonim válasza:
Gondolom tudod, hogy mire számíthatsz ezzel az életstílussal. Nem is lepődök meg, manapság mindenki meleg vagy biszex, esetleg transz. Nagyon különlegesek vagytok.
Biztosan nem örülnek, hogy zsákutca lett a családfájuk. Senki nem lenne boldog, ha kiderülne, hogy a gyereke nem okés.
Lehet lepontozgatni az újhullámpártiaknak.
júl. 7. 12:35
18/19 anonim válasza:
Továbbtanulást készíts elő, ha van valami ami valóban érdekel ilyen téren, próbáld meg az Téged lgjobban érdeklő területeket felfedezni, közkönyvtárakban vagy esetleg tanácsadást is leht kérni. Akkor a Téged illető szülői tartás is meghoszabbodik a diplomáig, meg a közeg is szabadabb lesz.
júl. 8. 08:37
19/19 anonim válasza:
Örülj annak, hogy legalább egy fiatal fiúval lehet párkapcsolatod!
Én tinédzser koromban olyan csúnya voltam, hogy nem lehetett senkim abban a durván homofób társadalmi miliőben, mikor meg már - reálszakos egyetemi diplomával a kezemben - a karrierem titkos egyengetői kiderítették a dolgot, akkor egy életre feketelistáztak. Bár fizikailag sikerült túléltem a lemocskolási kampányt, de 45 évesen nincs munkám és még sohasem volt szexuális kapcsolatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!