Otthon nem fogadják el hogy meleg vagyok mit csináljak ?
18 éves vagyok ki derült hogy van kapcsolatom folyton a fejemhez vágják bzi retaldált selejtes hulladék meg azon vannak hogy szét valaszanak minket a párommal a párom folyton a gyerek válalásal jönnek meg azzal hogy szégyent hozuk rájuk mit fognak gondolni roluk a többek a párom egy évvel fiatalabb nálam
Mit tudok tenni ez ellen ha el menni még nem tudok mert itthon kell ki járnom a sulit úgy mond be vagyok fenyitve és már nagyon nem bírom mentálisan tudok valahová segítségért fordulni vagy mit tudnék tenni mert már tényleg nagyon nem bírom itthon csak egyedül a párom miatt nem csinálok hülyeséget
18/F
Ezzel a dologgal hallgatnod kellett volna, amíg otthon laksz! Mostmár ez lényegtelen, mert már elmondtad nekik.
Semmit nem tudsz tenni... A te családod nem toleráns a mássággal szemben. Ezt hosszú évek alatt el fogják fogadni, de egyelőre ebbe nem fognak beletörődni.
Amíg otthon élsz, kénytelen vagy tűrni. Próbálhatsz beszélni a családoddal erről, hátha meg tudod velük értetni, hogy ettől még ugyanolyan ember vagy, mint mások és ugyanúgy az ő gyerekük vagy!
Amennyiben nem tudják elfogadni, amint befejezted a sulit, költözz él a pároddal, kezdj el dolgozni és éld a saját életedet!
Amíg suliba jársz és otthon laksz, addig viszont kénytelen vagy őket elviselni! Idővel azért enyhülni fognak, de most még nekik ez nagyon új és nehezen dolgozzák fel.
...vagy azt is lehet csinálni, hogy azt hazudod a szüleidnek, hogy mégsem vagy meleg és csak félreértés volt az egész és titokban találkozol a barátoddal. Ezt addig csinálod, amíg otthon laksz.
Évekkel később, mikor már nem fogsz otthon lakni, akkor már egyszerűbb lesz velük ezt tudatni és könnyebben bele fognak törődni, mert már nem velük fogsz élni.
Próbálj meg találni egy elfogadó közösséget (akár online) ahol esetleg más is hasonló dolgokon megy/ment keresztül és tud megnyugtatást vagy tanácsot adni. Illetve esetleg egy pszichológust is érdemes lehet felkeresni.
A rosszindulatú kommentekkel meg ne foglalkozz :)
Nem hülyeség, amit s 8-as válaszoló írt. Szerintem is hazudj otthon, hogy már vége lett a kapcsolatnak és nem is vagy már meleg. (Tudom hogy ez hatalmas baromság, de aki így áll a homoszexuálításhoz az agyhalott és elhiszi.)
Együtt lehetnétek titokban, amíg nem tudsz a saját lábadra állni és elköltözni otthonról.
Még jobb lenne, ha szereznél egy alibi barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!