Szerintetek helyes ennyi pénzt elkérni rezsire egy gyerektől?
1 anya 3gyerek
3 kereső 1 tanuló, havi rezsi fejenként 30ezer ft.
nagyobbik gyerek 25 kisebbik 20 éves!
na de szerintem úgy érti,hogy mind3 gyerek fizet.
Még a tanuló is
vagy rosszul gondolom?
Szerintem, ha nincs rá szükség semennyit sem helyes. Nálunk a van nekünk sajátunk, nem szorulunk a gyerekére politika dívik az egész családban.
De. pl. a férjemék részéről már nem. Szegénynek normális volt, amennyit fizetett otthon ő meg a tesója és még az anyja bűntudatot is keltett a gyerekükben, hogy ő mennyit segít rajtuk stb.
Három dolgozó felnőtt volt és a két gyerek. Ahogy dolgozni kezdett a két gyerek, annyi pénzt vettek le tőlük, ami bőven fedezte kajástól az egész rezsit, az egész családnak. Hát van ahol így megy. Csak azt nem tudom, hogy ezek a szülők mit gondolnak?
Szia!
Amikor elkezdtem dolgozni, Én havi 50.000Ft-ot adtam anyunak, aztán pár hónap múlva csökkentettem 40.000Ft-ra. Igaz, nekünk volt 2 millió adósságunk, amit minél hamarabb ki akartunk fizetni. Akiknek elmondtam, mindenki sokallta! Azt Neked kell tudni, hogy 4 emberre mennyi a rezsi és a kaja. Ha mindent kiszámolsz, és úgy látod, hogy indokolt, akkor helyes! De ha kevesebb is elég, akkor kérj kevesebbet, és ösztönözd arra a gyerekeid, hogy amennyivel kevesebbet kérsz Tőlük, azt tegyék félre!
Pofámról sülne le a bőr a gyerekemtől pénzt kérni HA NEM VAGYOK RÁSZORULVA!!!
Nyilván nem pártolom azt, hogy a gyerek élősködjön az anyján, és persze, ha kell támogassa a szülőt, meg nyilván egy ember ne tartson el három főt, de a 30 E-t soknak tartom.
Valóban igaz: minél több pénzt ad le a szülőknek a gyerek, annál később tudja megkezdeni a saját kis életét és annál tovább fog a szülők nyakán lógni.
Ha nincs rá szükség, szerintem is inkább gyűjtögesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!