Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátat fordított a családom....

Hátat fordított a családom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

a párommal élek egy kertes házba, de lehet hogy el kell költöznünk mert, nem tudjuk fizetni a jelzálogot. anyámat felhívtam hogy ez van, és mondta hogy menjek vissza a lakásba. de ott a bátyám lakik, meg a haverja ( bérlő társ)

de felhívott a bátyám hogy vele kell egy szobába lennem mert a haverja a kis szobába van, de mondtam neki hogy nem egészséges hogy egy fi meg egy lány van egy szobába sőt lehet hogy, a párom is oda jön. anyám meg elküldött a fenébe hogy menjek albérletbe, mert a kutyámat nem vihetem oda kutyámat, de én mondtam hogy a kutyát nem fogom azért elvinni menhelyre!!

fogalmam nincs hogy mit csináljak, szerintem az lenne a legjobb hogy én és a párom a kis szobába lennénk és a két fiú meg a nagy szobába, de ezt azért nem akarják mert a fiúnak a nője felszokott járni b*szni

mit csináljak, beszélni meg nem lehet velük mert egy egy agyafúrt család.

2010. okt. 29. 16:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A többiek elmondták,amit gondolok.Ami még szúrja a szemem az a párod.Komolyan szakítani akar veled,hogy megóvjon a kamionos élettől? Ez röhejes.Ha szakít és ő lelép külföldre,akkor veled mi lesz? Nem érdekli,hogy te hol fogsz lakni a kutyáddal?

Aki ilyen szinten nem társ,hogy a bajban szarban hagy,azzal te miért akarsz jövőt tervezni?

2010. okt. 29. 22:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Korábban írtam azt, hogy mindenképp a pároddal próbálj meg tervezni, lehetőleg a családod nélkül. A plusz infók fényében már nem ezt mondanám.

Ahogy kiveszem a leírtakból, szegény párodnak is tele lehet már a virágoskertje a gondokkal meg a kilátástalansággal. A záloghitel be lett bukva, a családja korábban segített neki anyagilag, de már nem tud, a barátnője ki tudja mióta nem dolgozik, el kell tartani, a barátnője családja meg olyan, amilyen. A kutya ezek után már csak hab a tortán.

Ugyanakkor lenne egy más lehetősége, főleg ha az apja is kamionozik, így már bejáratott kapcsolatok lehetnek, talán nem is verik át. Csak éppen ehhez el kéne menni... Vagy maradhat a zsúfoltságban, az állandó konfliktusokban, az anyagi gondokban, a megoldás nagyon csekély reményével.

Szerintem attól még szerethet téged nagyon őszintén, ha nem így akarja leélni az életét, és inkább menni akar. Megpróbálhatod ott tartani, de valószínűleg nem működne a dolog, csak egy idő után már vele is marnátok egymást.

Szerintem hagyd, hogy rendbehozza a saját életét, és te is hozd rendbe a sajátodat. Aztán ki tudja, mit hoz a jövő!

2010. okt. 30. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!