Hátat fordított a családom. Mit csináljak?
a párommal élek egy kertes házba, de lehet hogy el kell költöznünk mert, nem tudjuk fizetni a jelzálogot. anyámat felhívtam hogy ez van, és mondta hogy menjek vissza a lakásba. de ott a bátyám lakik, meg a haverja ( bérlő társ)
de felhívott a bátyám hogy vele kell egy szobába lennem mert a haverja a kis szobába van, de mondtam neki hogy nem egészséges hogy egy fi meg egy lány van egy szobába sőt lehet hogy, a párom is oda jön. anyám meg elküldött a fenébe hogy menjek albérletbe, mert a kutyámat nem vihetem oda kutyámat, de én mondtam hogy a kutyát nem fogom azért elvinni menhelyre!!
fogalmam nincs hogy mit csináljak, szerintem az lenne a legjobb hogy én és a párom a kis szobába lennénk és a két fiú meg a nagy szobába, de ezt azért nem akarják mert a fiúnak a nője felszokott járni b*szni
mit csináljak, beszélni meg nem lehet velük mert egy egy agyafúrt család.
"ja de mondta hogy nem azért szakítana velem mert nem szeret csak megakar óvni, a kamionos élettől"
Vagy magának akar egy kis szabadságot a gondok meg a zsúfoltság elől. Nem irígyellek... Ez viszont más megvilágításba helyezi a dolgokat, mert ha a barátod nem tervez veled, akkor neked is a saját életedet kell megoldanod, családdal vagy nélkülük.
minden erőnöm azon vagyok hogy találjak munkahelyet mert akkor van rá esély hogy tudjuk fizetni. de ezért ne itéljetek el!!
a párom családja nem jöhet szóba mert :
apósóm kamionozik és bácskiskun megyébe lakik.
anyósóm meg a egy házba van a párjával de oda költöztek, a párjának a gyereke és annak a fiuja
Oké, így már más a helyzet, kösz a plusz információkat.
Esetleg lakótársazni? Azt esetleg, amíg találsz munkát, nem fizetnék a szüleid? Anyagi támogatásra számíthatsz?
Munkanélküli járadékot kapsz…stb.??
De félő, hogy akkor a kutyának menni kel, talán a kutyának is jobb lenne, egy új, szerető gazdi.
Barátnöknél lakhatás átmenetileg?
a szüleim röviden egy csőd tömegek.
a barátaimra sem támaszkodhatok.
kicsit elegem van mindenből :S
Jajj de szemét dolog ez a szegénység.
Ráadásul még egy szegény kutya is meg fogja szívni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!